Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevalja im izvještaj Mi nismo u zastoju, mi idemo u nazad...
@Vitez Zbog lopova koji njom upravljaju burazeru, bez obzira kojem se Bogu molili. Ako mu se uopste i mole...
Dibro je na vise idioti jedni. Najezim se kad vidim ove izjave tipa " to je sve zbog srba. jal muslimana. iLi hrvata " svi isti. Gamad je gamad bio Zohar iLi rus. Dodik. Bakir. ILi Covic pa to ko da je jedna majka rodila. Oni nedaju napredak jer znaju onog momenta kad profukcionise to nesto da ce svi u buharu I da ce bit kraj "dinastia. Izetbegovic. Dodik. Covic "
Lijepo nam je ovdje, nikome nije ovako od sreće bih ja svagog dana plak'o...
Debilu skini mi se sa komentara!
...jel BiH u zastoju ili je u rikverc ubacila.....?
Zatvoriti granice, nema ni uvoza niti izvoza, osposobiti radnicku klasu i naprijed, zemlju dignuti. Imamo vodu, imamo polja!
Bosna i Hercegovina u odnosu na druge zemlje regiona je u zastoju samim tim jer fasizam i nacionalizam preovladava i vlada Bosnom i Hercegovinom. Ne kazem da u regionu nema fasista i nacionalista, ali sto u BiH preovladava i javno se istice to vidimo evo vec 20 godina. Trebamo se boriti da fasiste gurnemo gdje im je i mjesto, FA FA FASISTA, TO NEMOJ BITI TI!!!!!!!!!!!!
Mi smo haman rodjeni u zastoju
Čeka se neka pametna, karizmatična figura da malo zatalasa ovu žabokrečinu, ja tipujem na Komšića
Komsic ili neko sasvim novi na politickoj sceni,ovi su sve upropastili i vrjeme je da odu.
Dobro je da smo u zastoju ... Šta bi bilo da nazadujemo...
Politicari dabogda vam se na djeci vratilo sve sto radite ovom narodu! SMRADOVI!
Sta je novo ? zzzzzzzzz!!!!!!!!
Sklonite nam dayton i nadjite ustav koji vodi u progres pa slika nece biti takva.sto ste posijali to i zanjete...zao mi samo nas koji vec dva desetljeca zivimo ko lutke na koncu...svi zajedno.
Stanovnici Bosne i Hercegovine su TAOCI političara, KOJE su LIČNO izabrali... Kakav PARADOKS.
Evropo ne seri da ovi naši političari nerade, rade oni nas već 20 godina, izrađuju nas svake godine više puta.
CCCC
Normalno da je u zastoju i to zbog muslimanskog djela federacije koji polako al sigurno ide u rikverc. Sad su negdje kod 1850 god
Al zato mi idemo u Brazil !
Propade Bosna pravo do Brazila ako Bog da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1