Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelske snage? Zar nisu teroristi Izraelci? Zar nisu okupatori? Zar ovo nije režimska vojska? Zašto novinar ne piš nepristrasno kao kad izvjestava o Moskvi i Teheranu?
jesi li vakcinisan ili se pravis..... ? :)))) Pariz izgori,presvjednici pucaju...osim cc 800 auta,90 zgrada je zapaljeno,8 policjskih postaja napadnuto.....15 prodavnica sa oruzjem opljackano! KAZU DEMOKRACIJA-----hahhahaha. Stanjeu Moskvi mirno i suncano
Da hoce neko satrat ove cifute..
satrat ce se sami samo treba vremena
Dok je Amerike niko im nista ne moze!
Samo plin
Ironija u svemu ovome je ta što je njihove postupke osudila većina država u Svijetu, a niko ne čini ništa da ih zaustavi. Zašto? Pa Amerika nije u većini.... Što je još čudnije, ogroman broj Jevreja u Svijetu često protestuje protiv cionizma i postupaka Izraela, al talašika. Zašto? Pa Amerika....
Freeeeeeee Palestinaaaaaaaaaaa!!!!!!
Hazari - šatro jevreji
Khazari-Hazari - lažni Jevreji. To su oni isti porijeklom sa prostora Rusije, Ukrajine, Turske, Poljske kasnije ... ratovaše Mongoli, Turci, Bizantija a ovi išli na siguricu jer neko mora pobjediti. Uzeše tad vjeru neutralnu ... Ortodoksni Jevreji su nešto drugo.
Ne kontam ove borbe i to sve do ponedeljka...ne skontah koji dan su pocele, i pogine 2-3 covjeka...
Sit sam propagande Izraela i njihove istine. Cijeli svijet je upoznat s njihovim poštenjem.
Od kad su se pobunili protiv Osmanlija uz lazna obecanja od strane Zapada pa sve do danas Palestini svanulo nije.
Palestinci ujedinite se ..i daj te malo oryzja i palestincima a ne sve ukraini pa i ni imaju pravo na odbranu
Arapi kupujte fudbalere
Da ovo kad oni sruse neku zgradu gdje ima civila to je protuterroristicka akcija, ali zato kad Iskander sravni zgradu u Mariupolju to nije Specijalna vojna operacija i Denacifikacija to je uzas kojeg svi trebaju osuditi kao sto i jeste ali dobro ovo je ipak nesto drugo muslimani su u pitanju.
Damaroty Ne, zato sto ti mediji nisu prenijeli to. Samo ono sto ti mediji serviraju je istina...A oni su, sasvim slucajno, cionisticki.