Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mars u smrdiju vlahu pa im administriraj tamo....
Nemojte da se iznenadjujete i cudite;nego preduzimajte sve predostroznosti i zastitite poslanike i narod \"REPUBLIKE SRPSKE\' i pokazite i dokazite ;SVIM; tim mesetarima,stranim licima koji zele da uniste RS da ste mnogo pametniji,iskusniji i snalazljiviji od njih i njihovih saradnika koji ih itekako podrzavaju u tim ,ZLIM NAMJERAMA.Niukom slucaju,nesmijete se libiti da osujetite sve te neiskrene i nepostene radnje koje su vjekovima radili te i dan danas isto misle i rade.Zivi BOG,cuva i blagoslovi ,REPUBLIKU SRPSKU\"!!!!!
Sve je ovo ujdurma tzv. medjunarodne zajednice u saradnji sa velikosrpskim fasistima. Ciljevi su ostali isti kao i oni iz 90-ih.
zae su ovi genocidni opet ugrozeni
bih moze da ima samo 1 ministra gdje ste vidjeli da u demokratski drzavama entiteti imaju ministra ili presjednika u bih moze da ima samo 1 zakon a etinteti nemaju sta da odlucuju ali moraju biti predstavljeni u parlamentima drzave u kojoj zive a svi oni koji nesmatraju bih svojom drzavom vrta su im otvorena i sretan im put,steta sto nasu drzavu vode lopovi i kao takve nemoze nigdje
Jesi li ti malo prokisnuo care. Nesto mi ferceras na sve strane. Smanji dozivljaj.
Mirno spavajte, rata nece biti.
Velikosrpski teroristi u saradnji sa svojim EU saveznicima (kako pisu mediji kljucnu ulogu na terenu imaju Slovenci i navodno slovenacki MUP, preko njih ide naoruzavanje, ali oni su samo realiztatori planova pojedinih mocnijih zemalja iz EU) su spremni na izazivanje novog rata i pokretanje spirale nasilja koje ce vjerovatno ponovo zapaliti ne samo BiH, vec i region. Bosnjake ce opet iznenaditi snijeg u februaru.
Ja stvarno nekontam sto se neki hrvati i srbi toliko boje da zive u drzavi BIH..kao da bi vam zivot bio bolje da se odcjepite...ja nemogu da zamislim republiku srpsku da se odciepi, pa to bi bila geografski najsmjesnija drzava na svijetu!...a mogu zamisliti jos kakva bi vam infrastruktura bila! Hahahaha...
Cadjo nemoj da se foliras tj.sokiras nego kao policajac radi da zastitis svoj narod i svoju RSrbsku.Incko je predstavnik okupatora kao i svi njegovi predhodnici a od okupatora nista dobro nema.Mi Srbi nismo POturice da svakog okupaturu lizemo guzice i moljakamo da ostanu.Smrt svakoj tzv.BiH. Zivjela Republika Srbska .
E moj Čađo, crni Čađo kako možete svi biti isti nije mi jasno. Kod nas brat sa bratom nemože popričati o istoj temi a da ne zagužvaju.
et moj Incko pa ti kontaj kako je nama...
Sav je smisao u tome da se u srcu Balkana napravi libanski nestabilan protor u kojem svakog trenutka moze ali i ne mora da \"pukne\". Nema vise multikulturalne BiH ona je poderana ko cipela po naci šavovima. Pametni su odavde davno otišli.
Incko kralju samo naprijed! Smrt fašizmu!
Incko je ok a vi kako hoćete