Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On negira genocid a novinar nesmije pisat o kriminalu i korupciji ma demokratski nema šta .
A hoce li dodik odgovarati za negiranje genocida?
Nista, donesite i vi zakone u FBiH, sa kojima bi mogao da utices na politiku manjeg entiteta. Sve ono sto ne moze da se uradi na drzavnom nivou, zavrsiti u Federaciji
Dodik bi najradije da mogu određeni novinari ko u Rusiji slučajno kroz prozor pasti.
Ustavni sud BiH i ponisti se, svaki normalni Srbin se nece sloziti sa ovim zakonom
Kakav krivicni zakon entiteta.... ima samo krivicni zakon BiH .... DAJTE VISE PRESTANITE SA TAKVIM STVARIMA...drugi nam se smiju , haloooooo ....:(
to vam i treba jxbem vam mrtve, ne pisete kako JESTE nego kako CUJETE i kako drugi KAZU, opet vam jxbem mrtve
Što bude narod manje znao, manje će se bunit
Pa to i jeste cilj. Da se još više bojite vlasti u entitetu fašističkog naziva.
Sad će portali morati samo iz svog entiteta da izjavljuju novosti
OHR i EU su tu da podrže ili samo da posmatraju fašističke vrijednosti RS entiteta. To je bolest koja kao covid ima da se proširi i tamo po EU . Trebaće puno vremena dok se nađe neka vakcina.
I treba vas malo dovesti u red, sram vas i stid bilo. Na dnevnoj bazi sirite mrznju, strah i zlo medju citaocima, a bavite se jednim od najodgovornijih poslova ljudske civilizacije.
Ovaj zakon je civilizacijska sramota.
Znaci prvi Dodo glavozan ide u tvorza
Misle da ce ustit opoziciju. Vukanovic dont like. Neka zapale skupstinu po obicaju :)
Pa nek novinari objasne zašto je objavljivanje neprovjerenih informacija udar na slobodu govora. Ubijedjeni su da su vrlo korisni. Najumisljenija profesija.