Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njiva je ponovo kazao da bismo dobili pregovorački status valja nam naći KOMPROMIS. A znate li šta u njegovoj percepciji znači KOMPROMIS? To znači srušiti USTAV pa ako treba i Dejtonski sporazum. Jer Trojkaši su u svojim blentavim glavurdama zamislili da kad Bošnji daš Pregovarački status, Bošnjo će ćutke prihvatiti i svoju Gazu.
Ja ne znam da li smo mi normalni građani, zbog ovih kretena, koji neće da usvoje zakon protiv pranja novca, jer su kriminalci, BiH ide na sivu listu, znači građani će da ispaštaju, cjene će da rastu dalje, mi ćemo imati velike kočnice u svemu, i mi šutimo svi, niko ne reaguje, šta je sa nama svima
Ja ne znam da li smo mi normalni građani, zbog ovih kretena, koji neće da usvoje zakon protiv pranja novca, jer su kriminalci, BiH ide na, sivu listu, znači građani će da ispaštaju, cjene će da, rasti dalje, mi ćemo imati velike kočnice u svemu, i mi šutimo svi, niko ne reaguje, šta je sa nama svima
Svima njima je dobro i najbolje je da se nista ne mijenja
NJIVA; "...a sve više otvorenih kritika upućenih etno-nacionalnim strankama i njihovim liderima i to prvenstveno zbog zloupotrebe položaja zarad ličnog bogaćenja." Koji je to glupi skot, sam je mahao papirom A4 "Dogovorom" iz Bakinaca u kojem se piše: "Izborni z. urediti prema prijedlogu HDZ-a,...Član predsjedništva iz hr. naroda biće izabran ako bude imao većinu u 3, 2, 1 županiji..." Ovo nije ETNONACIONALIZAM je li NJIVO?!
O' BRAJANE NE SMIJENIŠ LI ČOVIĆA I NE IZOLUJEŠ LI DODIKA NIŠTA NISI NAPRAVIO. HVALIŠ MARFIJA KOJI JE KAO NIKO DO SADA OMOGUĆIO APSOLUTNU VLAST SH. DVOJCU "D+Č", A BOŠNJAKE JE SATJERAO U ŠIŠU. TVOJA PRIČA GODI BOŠNJAČKOM UHU, ALI SAMO NEMOJ I TI POSJETITI SREBRENICU I REISA - ONDA BI TO ZNAČILO DVOSTRUKO LOMLJENJE REBARA BOŠNJACIMA.
Pitam se šta li će sve tokom pregovora da traže kosać I legitimni. Da nebudu pjevali uzmi sve što ti trojka pruža
Ovo što je trenutno i BiH nas ne vodi nigdje samo unazad HDZ o Čović verglaju svoje, pa ako misli ucjenjavati ne treba nam ni EU ako neće da maknu ovu krivoustu hijenu sa političke scene..
Gospođo, objasnite te činjenice svojim trojanerima.
GLEDAJ NJIVE I NJEGOVE NJUŠKE. NEDAVNO JE KAZAO IDEMO U NOVE PREGOVORE MORAMO POSTIĆI NEKI KOMPROMIS. ZA OTPADNIKE, IZDAJNIKE, GNJIDE, SKOTOVE TROJKAŠE DOBIVANJE PREGOV. EU STATUSA JE PRIVILEGIJA SAMO ZA BOŠNJAKE, A KAZNA ZA SH. FASHISTICKE PARTNERE - PA ZATO BOŠNJACI MORAJU ŽRTVOVATI I ONO MALO ŠTO SU DOBILI U DEJTONU. DAKLE 3-KA BAGRA ĆE ZA 1 G. UNIŠTITI SVE PLODOVE SKUPE KRVI BORACA AR. BIH.
REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE VELEIZDAJA
Šta zapravo hoće "Bjelokapi sup"? On hoće da Croatići sami sebe biraju, a da istovremeno mogu birati i Bošnjacima Bošnjake. Pa taj aparthejd nema čak ni veći fashista u Izraelu Netanjahu. 2 miliona Arapa unatar Izraela imaju istu težinu glasa kao i Jevreji. Mi ćemo poslije Trojkaših izroda doći u poziciju Da će Čović i Dodik na daljinski postavljati vlasti u Sarajevu, a mi će kod njih u njihovim atarima imati "0" pristupa.
Ma nije čudo obzirom da je SDP uvukao u rukovodstvo Srbe i Hrvate, a koji su bez izborne baze. A tu je je i jedan broj jugonostalgičara kojima su BG i ZG Ćaba kojoj se okreću a Srbi i Hrvati su za njih nadljudi koje se mora slušati. Cijeli SDP se iz bošnjačkog kazana nahranio a onda Bošnjake sahranio. Sad je napokon vakat da se sabrani SDP i prekine sa lažnim bratavom i jedinstvom.
Noć uoči nove agresije Srbije i RS na BiH kompletno rukovodstvo NS i dobar dio čelništva SDP će se prebaciti na Pale kod svojih, ili će se smjestiti u svoje apartmane na Jahorini i Trebeviću - koje već posjeduju - onda će Bošnje, po ko zna koji put - kasno, vidjeti kakvim skotovima su ukazali povjerenje.
REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE VELEIZDAJA
Ma nemojte ništa mijenjati, što nam fali ovako kako je sada, pogotovo vama političarima, a ni nama građanima nije loše, kad je loše mi brate odselimo, ne dajite ljudima lažnu nadu, nikad ovdje neće biti bolje, gasi svjetlo i pakuj kablove..
"D+Č" VJERUJU DA TROJKAŠKE GNJIDE, OLOŠE, SKOTOVE, OTPADNIKE I IZDAJNIKE MOGU PREVESLATI NA ZADNJOJ KRIVINI, ZATO IM KROZ SUMNJU (VI STE PROTIV EU INTEGRACIJA) BACAJU ZADNJI MAMAC: HAJTE TROJKAŠKI KMETOVI NAŠI ISPUNITE I OVE POSLJEDNJE NAŠE ZAHTJEVE I ONDA KAO BRAĆA UVEDIMO BOSNU IZ 3 KOMADA U EU. ZNAJU "D+Č" DOBRO DA JE JEDINI BOG U KOJI 3-KA VJEREUJE JESTE EU, I ZATO IH LOVE NA TU FORU.
REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE VELEIZDAJA