Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gasi internet, motaj kablove i sviraj kraj
JELTO IDEMO KODJOVANA UKAFANU?
@SheRains ODKAD NISMO.......POKUPM VAS U CRVENOM GOLF II
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....a nakon čega je Selimović Čamdžiću u restoranu “Kulin dvor” u Semizovcu, lično u gotovini isplatio 63.865 maraka. U sljedećoj izmjeni optužnice će iznos umanjiti za 22 KM jer je Sulejman Suadu platio onu dobru čorbu kod Kule a bile su i dvije salate i po kahva :-)))
KPD ZENICA DOŽIVOTNO KRRREEEETTTEEEN UMNO POOREEEMEĆEN
Lijan zavrsio vecernju skolu i kupio diplomu srednje poljoprivredne u Listici i bio ministar..A svi navalili na jadnog Mektica da dokaze ima li fakultet..
Koji kralj, lik se ne boji, zato sto je upotpunosti ispravan i zna da ne može proći ova priča...
Jel formiran predmet? :D
-- Šta je sa optužnicom protiv AMira Zukića Mensečini da je ba negdje zapela. Frajer koji je preuzimao novac za njega priznao ! Uočite da ke u strani Kradom za Boljitak novac išao predsjedniku Stranke a u Zukićevom slučaju sekretaru stranke !! Po onoj narodnoj ŠAJU na stranu !
90 MULTIMILIONERA se izrodilo u BiH odma nakon rata a firme nigdje na vidiku. Koga briga,bitno je da je sve "po zakonu". Porijeklo imovine nije bitno jos uvjek.
Ma pustite Lijanovića,Dodik postaje predsjednik Bosne.Dogovoreno je sa Anom Brnabić da se Dodik izjasni kao peder i da će ga podržati ovi jarani i jaranice od srpske premijerke.Kažu da će to proći i kod bošnjaka,konta se "bolje i peder nego srbin".
Idu u Medjugorje a kradu..
Otkud MEđugorje u Semizovcu ? Da se nije pojavila i u Semizovcu pa da i nas u Bosni krene vjerski turizam
Ne dirajte nase postenjacine ,donacije je pojela maca ! Kad god se neka optuznica podigne protiv korupcije krupnih riba ,ogorcenost me obuzme jer se unaprijed zna ishod iste. Koliko je do danas podignuto optuznica za korupciju... koliko presuda je doneseno?
Pravi gospodin, javno uzimao pare iz budžetske kase, davao puni tal i drugim varalicama, pa je tako masa podobnih od kojih su mnogi uposleni u policiji, pravosuđu, državnim institucijama dobivala novac i poticaje, a od zemlje nisu imali ni saksiju na prozoru.Opet nikome ništa, ni njega nebi dirali da se nije mješao u kombinacije HDZ i dr. Čovića, sad če biti kažnjen zatvorom, ali isključivo za tu igru prema HDZ, jer je to opasno, za ovo drugo ga niko nebi dirao