Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko spomenu gebelsa,...taj je malo djete za ovog poprdana.. njemu bi bilo bolje da dodje kod nas u \'160 minuta\' tu ce moci da laje i smrdi koliko hoce a dobice i specijalnu zastitu i pratnju..
@ \"Gavro\" Trubarac: Pazi mali,ne dizi nos visoko,mogao bi ti neko tvoj dobiti vizu za Haag,ili ti umjesto njega. Od sada si posmatran.
EU treba primjeniti pristup BIH na slican nacin kao sto ima Kipar.U nasim slucaju RS je nazadna kao sto je Sjev.Kipar i treba ih izolovati i iskljuciti iz procesa integracija sve dotle dok se ne opamete i shvate da ce biti primljeni jedino u sastavu drzave u kojoj zive.i uz to jos i vezati Srbiju jer je odgovorna za \"napuckavanje\" kerova sa Pala i Laktasa
Sad je pocela SEOBA Bosnjaka iz Bosne i Hercegovine,tj ako neces milom onda ces silom,nasa drzave nema vise nikakvog saveznika,
republika sumska je jedna moderna prosperativna zemlja, zemlja koja je veliki izvoznik svojih roba i usluga u zemlje evropske unije i svjeta, to je zemlja u kojoj sve funkcijonise, svaki nivo vlasti je na naj visokom nivou demokratije, to je zemlja koja nema nijednog ne zaposlenog znaci svi su zaposleni, to je zemlja koja ima naj visociji standart u cijelom svijetu, gdje su njemacka hollandija engleska i druge evropske zemlje, daleko ispod njih. i ja razumijem republiku sumsku, jer oni se boje da im nece njihova genocidna tvorevina oslabiti ekonomski, jer onda bih mnogi dolazili u republiku sumsku, da rade mnogi njemci i danci i svedani bi dolazili i oduzimali radna mjesta srbima, jer u svojim zemljama oni imaju znatno manja primanja, i veliki je broj nezaposlenih. i ja njih potpuno shvatam, jer onda bih se povecala korunpcija i rad na crno i veliki bi kriminal bio. HEHEHEHEHHEHEHEEH. HEHEHEHEHEH HEHEHEHEH HEHEHEH HEHEH
@pipo, studenTi pozadi
Pa neka Aliji dignu spomenik na Zlatistu, on im je licno dao drzavu u Dejtonu.
Lloyde pazi da nebi tebi osvanuo u turskoj. Vi ste saka jada da bi ikome pretili a pogotovo Srbima. Zivela nezavisna Rep Srpska
opet loziona, da nece kakvi izbori uskoro? godina 2054: Slobodan Dodik unuk Milorada Dodika govori da ce se RS odcijepiti, ali bosnjacki lideri Hamza Silajdzic i Fikret Tihic traze od visokog predstavnika da napravi malo reda u RS-u, hrvatski lider Jozo Covic je tu negdje sa strane prosjecna mjesecna plata je 12 km bruto, a 90 % stanovnista je nezaposleno, prosjecna starosna dob je 50 godina
Bosnjaci i Hrvati, vratite se svojim ognjstama, ne dajte da t.z. r. mrska bude \"srpska\"! Sto nas manje ima, vise ce bit njihova.... oni genocidi hoce to. Ne dajte da genocidi vladaju BiH! Naselimo Mrsku narodima koji zivjeli prije agresije, ne dajte da postane cet*icko!!!!!!!!!!!!
j.... ti sisu koja te zadojila
Kako smije da prica u ime naroda koji zivi u entitetu Republika Srpska? Da li on zna sta narod misli i da zna svaki pojedinacni glas sta ima da kaze? Ako bi im palo na um da prave referendum, moze ali na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. I da, nemas ti pravo meni da uskracujes moju zelju i volju da budemo dio EU, Nato... ! Ako se tebi ne svidja, sta to mene briga?! Ti si tu da sluzis narodu a ne narod tebi! Ali, polako, sve ce doci na svoje.
Srbi u Bosni ako ne shvate neke stvari da ovo nisu 90e i da nema Jna više na brdima vrlo lako mogu postat Bosanski KURDI, MRZE DRŽAVU U KOJOJ ŽIVE A DRUGE NEMAJU..Samo nek nastave slušat Vasića i Dado koji je obezbijedio sve svoje do 10 koljena više im ne treba..
Jao gospodine Rajko Vasicu, isti ste kao maja pi*ka brabonjava.....samo vam jos brkovi fale da budete brabonjavi kao moja pi*ka!
Tako je gospodine Rajkane Vasichu ! Imali nas josh osim Mene,Tebe i Dodika-mnogo me cudi da su se ostali toliko uspavali,u najmanju ruku,kao;MEDO;u dubokom \"SNU\'\"Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE !