Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi samo za promjene! Na glasanje izadje jedva 10% biraca. Ko je ovdje lud?
Sta god da se desi ne zalite se, imali ste priliku glasati
Je li Karisik kandidat na listi? Mislim,izasao je na slobodu covjek,pa da se prihvati posla,parkinga. On ima iskustva i najbolje bi obavljao tu funkciju.
Da je koncert , stadion Koševo puno , to smo mi.
Ljudi, imate obavezu da glasate, pa makar za onoga za koga mislite da će napraviti manje problema.
Opstinu koju su unistili vijecnici opcine koji godinama uzimaju lopatom od parkinga i drugih talova od opcine.
Zasto SDP zove na dnasnji dan ljude i vrsi pritisak....
Molim sda pa me prestane zvati! I nek se usaglase, mene zovu sa 4 razlicita broja! Halo malu zeleni ,pa nemate niti najminimalnije sanse! Vec imamo info ! Za irfana 82% : 18%! Mashala idema do 90%!
Ne volimo mi ovo gdje nas se tiče, samo visoka politika!
gradjani opstine stari grad,izadjite na glasanje,ne budite mamlazi zadnji,iskoristi jedno od najvecih prava koje imas kao covjek,ne budi retard
Ko god zeli moze se baviti politikom,tako da ovo prebacivanje da je Irfan dugo god na .buđetu ne pije vode.Lik je na svaku poziciju dosao izbornom volje građana.Dobijte i vi pa bujrum u politiku niko vam ne brani.
Sto ce reci da ce nacelnika opcine izabrsti par stotins glasaca, a onda ce se on, koji god da pobjedi, busati u prsa velicanstvenom pobjedom, ogromnom podrskom glasaca koji su u njemu prepoznali buducnost, i tako bla bla suplja.
Koga više zanimaju izbori, politika i slučna sranja... Kada se nešto promijenilo tim izborima...??? Bacanje para a pobjeđuju uvijek unaprijed odabrani...
Ovo treba ukinuti ispod 50%, sve ce manje ljudi glasati za tudje interese.
Drugi put kad bude Aleksandrin koncert obavezno sprovesti i izbore.Pri ulazu u Zetru obavezno glasanje...
Jesmo za granatiranja 🤗
Nama treba zabraniti glasanje
A onda ce kuci uz kaficu kukati kako mu je lose i sl.
Bošnjo: Žali se na situaciju u zemlji i kako nam je Ramo ministar i kako je sina uvalio u zatvor Isto Bošnjo: Ne izađe na izbore i dozvoli da Rame sa nekoliko hiljada kupljenih glasova lagano uđu u parlament 😂😂