Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce SDA botovi reci namjesteno. Ne vjerujete narodu, ne vjerujete sudu, ne vjerujete zakonu. Krali ste SDA ovci, krali ste i zato cete da platite. Od naroda ste krali da se zna. stoko jedna.
Jedino je jelka uspjela sebi namjestiti
Ti kao da zivis u zamzibariu, normalno da je namjesteno.Kako to da milicevicka nije kriva a ovi jesu.Ili su svi krivi ili nije niko.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
SDA je kriminalana organizacija koja 30 godina zloupotrebljavajući vjerska i nacionalna osjećanja vlada i krade vlastite građane !!!!
Gdje mogu potpisati pristupnicu u SDA
@kazem…fakat cudno da na Kliksu to niko nikad ne kaze za Covica i HDZ, odnosno Duduka i njegove metilje. Vise ste providni. Kako cam ne dosadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjetite se Branković slučaja...u skladu sa nakaradnim zakonom koji oni odrede
Pravna država PROFUNKCIONISALA
Botovima trojke je sada državni sud postao "dobar i častan" jer osuđuje njihove političke neprijatelje, a korumpiran kad oslobađa one koji njima ne odgovaraju, eto sa kakvim šljamom mi živimo..
*urcu svrija Vasvija!
Sta bi sa Jelkom? 🤔
miličević je prema zakonu svih nivoa države BiH bila dužna prijaviti krimilalne aktivnosti a nije, što je čini saučesnicom
Opet je sudstvo pogrijesilo donoseci ovakvu presudu,trebali su ih osuditi na duze kazne i da ih izdrzavaju na onim istim raspiratorima koje su kupili
Haha .. časni sudija Perić ... lik oslobodio dželate jadnog Dženana Memića ... kako te nije stid...
Kakve dželate ološu? Sudilo se recepcionaru hotela, običnom policajcu i šefu odjela za saobraćajne delikte, sudilo se curi koja je zadobila povrede i koja je toliko krvarila iz glave da je policajac koji je nju previjao morao po svom svjedočenju baciti pantalone, jer su bile natopljene njenom krvlju, i još njenom ocu. Da su pomagali NN počiniocu prilikom neimenovanog djela, apsurdna optužba, a "dželata" nigdje.
Sta vam HDZ radi, sve unaprijed smisljeno. Misu dali da testove uvezemo ako pola jrvatskoj ne poklonimo.
Samo bi pitao ove SDA uhljebe, gdje ste bili hajmo biti blagi pa reci 1 Maja 92ge. Postavis im ovo pitanje i sjebada. A fol najvece patriote.
Pozivati se na izjavu i misljenje sudije koji je svijesno izrekao oslobadjajucu presudu Alisi Mutap je mizerno.Ali srecom znamo ko ste i sta ste i na sta sve ste spremni, pa nas ovo realno i ne iznenadjuje.
Dok je vecina crkava od gladi a vi ste pored izobilja krali ...pa ima li tu imalo stida ? Ima li izvinite narode ?
Eto kriv americki ambasador sto ste vi pokrali 10 miliona i neko vas uhvatio za rep. Udar na bosnjake i slicne ublehe. Posto u ovoj drzavi niko nikad ni za sta nije bio osudjen iz SDA, ljudi navikli na oslobadjajuce presude pa je panika kad se osude. Hajmo bagro u Zenicu.
Ovako je pred rat na koljena Bačen Agrokomerc da bi se Krajišnici oslabili u odbrani od agresije.Ovo će imati mnogo veće posljedice od jednog običnog sudskog procesa.U igri je sudbina države.Žalosno je što veliki dio Bošnjaka su blećci koji samo prozivaju kriminal SDA,a o Čovićevom i Dodikovom kriminalu se šuti.
Kakva strategija, svi macani nasli zene da ih brane kako bi sve izgledalo njeznij, a na kraju i emotivnije.