Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala je i bilo vrijeme. Ko god prvi put ide pomisli da se izgubio, posto nema mogucnost okretanja na oskudnom uskom putu... nastavlja tek kad mu se ukaze granica .... ne zna je li sretan sto je vidi. .. ili je u cudu da je to put koji spaja dvije drzave...
@smiling Ali opet Integral? Ni Čak Noris ne bi dobio tender pored njih.
@smiling sve to stoji, al R8 prodje glat!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Išao nedavno za Podgoricu ovom katastrofom, morao ići na salijevanje strave kad sam se vratio... Čuo sam da su odnedavno uveli i policajca-vidovnjaka na skretanju iz Foče koji pregleda dlan svim putnicima u vozilu - puštaju samo ljude sa dugom linijom života.
@Jupii Ma ni ja, nisam se čak ni vratio istim putem, već preko Trebinja.
79 miliona KM za 20 kilometara puta. Da li to pravite auto-put?
To je s'pdv-om
Fala dobrom Titi pa i to dočekasmo...
nevjerovatno kako ljudi puše ova lažna obečanja
Vidjet cemo mozda da dozive i vide taj put djeca od nasin unuka.
dabogda... o ovome pričaju već godinama. Doduse, riječi ništa ne koštaju
bolje da si pojeo čevape
Bosni Treba auto put ; Sarajevo, Tuzla, Beograd i koridor 5C da izlazi na Neum.
i Sarajevo Bihac
A sto ne asvaltirate put preko Metaljke do Pljevalja?
Samo da ne bude po dibro poznatom kratkom postupku gradnje: prica, prica, prics, sastanak, sliksnje sa idejnim projektom,eksproprijacija, godinu stanke zbog izbora, pa objave tender, pa ga poniste, pa ga opet objave, pa se utale cetiri koljena porodica svih ukljucenih politicara, pa dobijemo kredit, pa opet zaatoj, pa placamo penale na kredit, pa onda nekako izgradimo tako sto se da tender kumu od premijera. taman ce do tad ovo podrucje biti potopljeno usljed globalnog zagrijavanja.
Tamni vilajet nismo slucajno dobili tu titulu
uvjek sam se halalio prije polazka preko ove granice u CG.
Hoce ko Trebinjski aerodrom😂😂😂😂😁
Ko bosnjacki autoput.. 20 godina ..20 kilometara
Sto godina samoće pisale su ove puteškije. Nit ko prolazi nit dolazi. Ostavimo ovu trasu da je mašta udubi.
Put koji se je trebao davno napraviti,a prije rata je haman zavrseno sve (vec napravljeno par mostova i podzida).Zasto se ovoliko cekalo?Pa jednostavno,jer privredni lobi iz Trebinja nije dao iz razloga sto ce upravo taj hercegovacki grad postati slijepo crijevo.
Gori je put preko svitave do Neuma morao sam stravu saliti kad sam se vratio , uzas zivi gdje zivimo ...