Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ijedna stranka (odnosno vlada) bude u stanju da napravi ikad ovaj autoput,ja cu dokraja zivota glasovati za nju!!Daj boze da se i taj san sviju nas jednom ostvari!!
Imam 50 godina i nikad necu vidjeti te autostrade i ostale predizborne megalomanije.(Tunel kroz Bjelashnicu predsj. opstine Ilidza Mahmutovica, GRAS-ov metro, hidrocentrale od kojih BiH nece imati koristi..etc.) Zivim od sjecanja na sretno djetinjstvo(za Tite). Kako mi vas je zao!
Ma daj kakav autoput?! Karaula je ba zakon!!!
Toje tacno da Francuska ima razvijen turizam, i dasu medju vodecim zemljama u svijetu stose tice turizma, i zato to treba postovati . BIH treba da saradjuje sa susjedima, ali nasa odgovorna lica trebaju dase striktno zalazu prvenstveno na interes BIH.Najbitnija stvar za BIH su Drumski , Zeljeznicki i Avijonski saobracaj.Sto hitnije treba povezati Sarajevo , Tuzlu , Zanicu i izaci na magistralni put Zagreb - Beograd, uvesti putarine i nastaviti dalje.A ZA-B treba operisati i specijalno ti ugraditi u mozag sistem za svatanje ekonomije.Nisiti sam takvi kao ti imaji mnogo.
mA NIKAD MI NECEMO DOBITI NIKAKAV AUTOPUT. oNO STO IMAMO OD JOSNAICE DO PODLUGOVA I ONA 2-3 KILMETRA PRED BANJALUKOM IMACEMO I DALJE , OSTALO NISTA
Koja je ovo suplja prica?? Koga boli kurac za jedan mali dio puta sto prolazi kroz popovo polje. Jonsko- jadranska magistrala nema ama bas nikakve veze s onim putem koji treba bih- more-Sarajevo- B. Brod. Brankovicu (SDA) sto raji mazete oci??!
kako cemo srat bez WC-a
"Prije toga mora biti urađena projektna dokumentacija koja bi, prema grubim procjenama, trebala koštati između 40 i 60 milijuna KM." Cuj milijuna. Jesmol' u Hrvatskoj u pm? MILIONA se kaze!!!
elsa jebem ti svod nebeski ne seri vise, molim te! aaaaaaaaaargh kako si preglupa neuzubillahu!
mamlaze ako su zaduzeni 1000 milijardi eura, to je zato sto imaju industriju i sve ostalo razvijeno...imaju suficit u razmjeni robe sa Amerikom...pa samo pariz godisnje uzme na kartama za muzeje vise nego BIH, HRV i SCG zajedno na turizmu godisnje....i koja je to cifra 1000 milijardi Eura? koliko triliona...svasta...treba nam autoput ali mojne sada lagati ljudi..
pa kako ce ga napravit kad kradu pare
Izgleda da mm ne želi da vidi ne sposobnost naših političara, kojima je jedini cilj pljačaka države i povečanje svojih plata, a vjerovatno si iti dijete ratnih profitera, koji je rat proveo van BiH.
kad ce ova slika gore biti stvarnost u bosni? jel dokicuuuuuuuuuuu?? jel sabanovicu il ko vec...?
pa imal iko ikakvu predstavu kad ce to poceti??!! znamo i mi da nece ove god. hoce li do kraja sledece?!! sta je sa tuzla-orasje... cito sam nesto na auto.ba da se i oni nesto "dogovraju" sad koliko je to tacno i sta se dogovoraju samo ptice znaju... aj selam
Moj andrej pocosi sam o sebi da dajes komentare, sa pecinom imas dosta zajednickog jer vjerovatno na pecinski nacin rastao, i u pecinskoj naciji. Prljavesuti ideje a i prljavsi i ti i tvoja nacija. Operise , i operi usta da ne izlazi smrad iz usta, operisi mozak da ne izlaze lose ideje.