Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za pola ,,dijaspore\'\' i pola ,,patriota\'\' bi trebalo izgraditi - drzavu zatvor.
od donatorskih sredstava - kako se prica u sarajevskoj carsiji - koja su u vrecama donatorskih para brojali i iznosie ,,patriote\'\' ili ti dijasporci - mogla se izgraditi ,,drzava - kakvu mozes pozelit\'\' - ali bh sveđani, bivsi bh a sada njemacki drzavljani, ,,bosnjacki\'\' amerikanci, norvezani, holandzani, poljaci, cesi, i ini o tome pricaju po cijelome svijetu. da postavim 100tinjak prica na youtube ? neko ce nekada to uraditi a ja necu.
nije cudo sto nema para u budzetu....pojede birokracija sve
samo me zanima u koji centar grada ce ga strpati, kakvi su nasi ovi idioti. treba sto dalje od civilizacije onda se to moze nazvati \"zatvor\" a ne ovo sto sad imamo u po centra jos kazu poluotvorenog tipa, samo da mu zakace koju zvjezdicu pa ko hotel da bude. kad ga naprave da samo se komad neba vidi i nista vise takav zatvor treba i jedna daska za spavanje. dosta je uzivala ova krimo elita... i svaki dan umjesto obroka gladne da ih udaraju onako reda radi... to je za olos nas prva prdekana...