Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh, kad bi mi neko ovo preveo na razumljiv jezik .
GODINA 2015-a, DEKAN NA PRAVNOM FAKULTETU POD NADZOROM SRPSKIH STRUČNJAKA JE VITOMIR POPOVIĆ, POZNAT PO PRIJETNJI, CITIRAMO, "METAK U ČELO": www.youtube.com/watch?v=DP9OCT3YDLw U tom smislu (između ostalog), poželjno bi bilo možda slijedeće: Pokrenuti operaciju formiranja jedanaestog kantona između Odžaka i Doboja u zoni rijeke Bosne, iz više razloga. Najvažniji razlog je neometana izgradnja autoceste, Koridora 5C. Ovo obavljati uz asistenciju Oružanih Snaga Bosne i Hercegovine, kako bi se mogla otvoriti vatra na pripadnike tariguzmene (srpske policajce), koji se skrivaju iza pseudonima (lažnog naziva) poznatog kao, citiramo, "Policija Republike Srpske", ako pomenuti budu pokušavali koristiti prinudu (silu).
Grohotom se smijem, pa mi ne znamo ni ovih 10 kantona urediti za normalan zivot a ono bi i jedanaesti. Idi fino na kovace, izvrsi ekshumaciju "oca nacije" pa ga zamoli da skokne u dayton i zamoli slobu za reviziju mirovnog sporazuma.
baš tako, kakvo god državno uređenje bilo ovdje, država će biti za qurac. da se odcijepi rs imali bi dvije nezavisne qurton države, odakle bi svi iole pametni bježali. da se ukinu entiteti imali bi jedinstvenu qurton državu sa standardom sličnog kvaliteta. jednostavno, problem je mentalitet, a promjenu mentaliteta na bolje mi nećemo doživjeti.