Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista,samo dobra kurcina vama treba.mrrrrrrsssss bagro bjelosvjetska.
Daj ga mami ,u supak lojavi...
uzmite jednu dobru kurcinu pa podjelite izmedju sebe.srbima onaj dio sa jajima,jer srbima nikad nije dosta.koliku god kurcinu dobiju oni uvjek traze jos.
Denise svaka cast, srezao si zelenima, samo tako. Donio im tvoj povjetarac malo svjezeg zraka u ovu njihovu zabotecinu, pa su ki omamljeni.Ili te psuju sto ih budis ili ne pronalaze prave rijeci da ti vrate istom mjerom.Pa se vracaju svojim stereotipima o cetnicima i ustasama...i \"gradanskoj bosni\", a da pojima nemaju sto jednu drzavu cini gradanskom....Oni nisu ni svijesni da se oko njih sve krece prema naprijed,dok je kod njih \"nesto\" zapelo i sve vise trune u ucmalosti...
...mislim da je jedini nacin rjesavanja mnogih problema i normalnog zivota na ovim prostorima ,podjela BiH izmedju Hrvatske i Srbije .Prakticno niko nista ne gubi.Muslimani su najslabija balkanska karika i u ekonomskom ,kulturnom i svakom drugom pogledu.Razapeti zeljom da dominiraju narodima koji su svakako jaci od njih,nedostatkom sopstvenog zahtjevaju i od ostalih da se odreknu svog duboko utemeljenog identiteta .Podjelom BiH na srpski i hrvatski dio i njima bi bilo lakse jer bi im se napokon otvorili putevi vracanju zaboravljenim korijenima.Sto su i danas mnogi vidjeniji medju njima uradili . Ponekad pomislim dali je...eto recimo premijer Brankovic svjestan da mu je neki predak morao biti Branko ili Muhamedu Filipovicu Filip,kako njima tako i ostalim i zasto se onda ne vratiti svojim srpskim i hrvatskim korjenima... Zato mislim da je BiH nesto nepotrebno poput slijepog crijeva.Mostar,srednja Bosna,Neum...Hrvatska . Tuzla,Gorazde,Brcko.... Srbija . Iluziju je da su Hrvati najslabija karika stvorili su muslimani , majorizaciom i komsicizaciom Hrvata i ponasanjem poput one zabe koja se pirila u zelji da postane bik. Ali zaba je pukla...POPOLA. Kao sto ce i BiH prije ili poslije...Bolje prije! Pozdrav!
Denise svaka cast! A sta ces, ne mogu ovi zeleni podnijeti istinu pa hin jebi! Ono sa zabom ti je bilo dobro, taman pa je tako nekako! Ali moras kao srbin priznati da bosnje rade istu katastrofalnu pogresku po zajednicku nam drzavu kao sto to cinjase srbi u bivsoj drzavnoj zajednici! I rezultat znas kao i ja! Za lakovjernike i laike samo, je demagogija da ce se isto desiti i sa BiH kad tad! Ne likujem ali je tako najbolje za sve nas! Bolje jedni pored drugih, sa respektom nego zajedno kao vjeciti krvni neprijatelji! Ali hajd ti to utufi glupom bosancu u njegovu felsavu glavu! Tesko brate!
poruka liku sa slike - kad ne budes svojim djelima kao do sada branio interese onih koji ti na svakom koraku psuju sve po spisku i mrtvo i zivo osobito sa osvrtom na tvoje najbliznje - i onih koji bi rodjenu mater i cacu prodali za saku kaemova ili dolara - tek tada nece biti nikakve potrebe za aktivnostima opisanim u dnevnim novinama - san - od 3.9.2008. sa naslovom ispod tvoje slike - u sarajevu osnovana tajna teroristicka organizacija.
Ljudi, kako vas moze Denis nasjekirati. Sta drugo ocekujes od cetnika nego da hoce sto vecu Srbiju. Mene huja fata na nase izdajnike koje zbog takvih cetnika nas iznutra razvaljuju, od Alije, preko Hareta, Sulje i Bakira do Zlaje. To je gora banda od Denisa. Denis bi mogao borbene pjevati da mu oni ne svrsavaju posao u Skupstini BiH.
hajd bjezi ba s teme,smor si pravo. sta drkas vise po toj jadnoj tastaturi.
jako ste mocni,jaaaaako.......na svim demonstracijama ste ko babe(sto uostalom i jeste)nosali slike onog patuljka putina i cmizdrili da vam pomogne na kosovu,a i on vam dao kurcinu.vidis da vas cio svijet mrzi ba,rusija se preko vas preserava sa amerikom a cinjenica je da im se jebe za vas. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
...majmune!Procitaj bolje moje postove, i upravo ces se prepoznati i ti i ta vasa balijska proseravanja...Sve je majmune ,bas kao sto sam napisao.A sto se vrijedjanja tice,vjeruj ...to nije moj stil.Ali procitaj malo komentare na ovom portalu.Vi kulturan dialog, izgleda u toj svojoj iracionalnoj nadmenosti smatrate necijom slaboscu ,i gotovo da ga ne registrujete.Svaki drugi post vam je fasisticki...A kada vam se odgovori istom mjerom ,onda se zgražavate...TIPIČNO BALIJSKO LICEMJERJE...Ako malo razmisliš ,ja vam dobro dodjem, u ovoj džamiji od portala.Poput povjetarca koji rastjeruje smrad užeglog loja i ponekog pametnijeg opomene, da ste vi ipak kurac od ovce... i da ako bude rat meni ima majmune da bude i tebi...Ne nadaj se da ce uvjek neko da vas vadi iz septicke...
...mrcino balijska,mislis da vas se neko boji misevi ... Tako ste prdili i 92.Skičat ćete vi opet !Ali ovaj put ima da stavimo tacku na ovo smrdljivo govno od države.A vas cekaju prostranstva Anadolije, posto vise šeher Štokholm,Malme i Kopenhagen neće da vas primi....Kradete brate puno...Nego šta se čeka sa tim ratom ...Udrite...!
jebo ti onu usmrdjenu mater,kretenu idiotski,mislio sam da se sa tobom moze normalno raspravljati ali nevrijedi ti kao ni ti tvoji usmrdjeni pretci neznate razgovarati bez psovke i vrijedjanja drugih.ti mislis drugi neznau vrijedjat i psovat.zna i te kako zna.najebem ti se svega sto ti je milo osim muskih jer nisam peder to tebi ostavljam kretenu izopaceni usmrdjeni ,a zbog takvih kao sto si ti treba ponovo rat pa da vidis sta je milost Bosanska.zapamti da ovaj put i mi imamo oruzije itekako,a imamo i avione i helikoptere i tenkove i sve ono sto ste i imali ,a mi ne.e zbog takvih kao sto si ti vrijedi jos jedan rat pa da vas izbrise covjek sa lica zemlje.od takvog srpskog otpada ogradjujem normalne i postene srbe koih ima dosta .
...a tacno je da Croatija Libertas ima i iznosi stavove kao da su ih Srbi pisali, ali muslimanski je problem, sto ne vide da su i Hrvati postali svjesni kakva je ovo drzava i sto sve vise uvidjaju s kim su vezali zastave...Ne vjerujem da bi istu gresku ponovili....
...a i ovaj portal vas uveliko dovodi u zablude da ste ,,sila,,.Skupili ste se na ovom hermeticki zatvorenom i etnicki ociscenom sajtu ko u dzamiji ,mislim da inoge perete kada se ulogujete...I sami sebe nabjedjujete da ste neki kurac...Dozvolili ste nekolicini Srba ili Hrvata da koju probjele koju,ali strogo cenzurisano i stvorili i stvarate potpuno nerealnu sliku stvarnosti prepunu lazi i samoobana i o proteklom ratu i o sadasnjem trenutku...Ponakad pomislim da vas to neko namjerno podgrijava i ceka trenutak da ,,iskocite na krivini,, u pamet se stoko bezrepa....Cenzurisite papci..prisjesti ce vam!