Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo elementarno nepoznavanje materije. Nije vlada da se otvaraju radna mjesta. Nego da se uvede red i zakon, utvrde pravila i obaveze onih koji hoće da otvaraju radna mjesta. Već vidim da će ovaj mandat ko god bude vladao, biti totalni fijasko. Ništa lošiji od prethodnika, dodao bih. Eeeeeee komadante!
Upravo tako!!! Gdje na zapadu drzava otvara radna mjesta? Ccc
Zapad odstampa 2.600 milijardi maraka i podjeli da narod trosi i investira. Sto bi se zezali da rade i zaradjuju novac.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
znate šta sam primjetio...uvijek na ovim 'skupovima' na stolu ima banana, a mandarine opušu sad pa sad...😂😂😂
ja mislim da je malo banana, a previše majmuna...ne znam!😂😂😂
pa nema smisla brate da odmah banane pojedu...tek kada se kamere pogase novinari raspuste,onda se i banane pokradu da čistačica ne bi djeci kući nosila...uvek je tako ....!!!!
Hajmo Bake, ispuni kvotu 100 000 :)
nemoj nam ti zeliti nista
Napakon obećanje koje će biti ispunjeno. Svako će ministarstvo sigurno zaposliti po novih dvadesetak uhljeba.
ja se nekad stvarno zapitam jel ovaj čovjek retardiran ili samo glup.
bakire, nema zlatnih ribica isto ko i kašika
debilu, ne treba ti vi brinuti za radna mjesta, već da stvarata poslovni ambijent, atraktivne uslove za ulagače i manje namete poslodavcima, pa će radna mjesta sama doći.
blago se nama sa vama
Sva ministarstva gdje mozete namjestiti tendere! Sto niste preuzeli ministarstvo kulture???
pa to nije na nivou države. ne do bog, tek bi nas tada vratili u kameno doba :)
ne smiju ,valja odgovarati za muzej i 2 škole pod jednim krovom....
Samo vi podijelite fotelje to je najbitnije da ne stojite, dobit ce te zuljeve.
Ma jaba, valja ispunit obećanih 100.000 radnih mjesta.......
problem je što nije problem napraviti 100 000 radnih mjesta nego posao za ta mesta...to govorim zato što treba biti pametan u tom smislu jer zamislite situaciju gde spomenuti Bake kaže eto ja sam vam sredio da izvozite meso u Tursku i mlijeko u 3 p.m. ...a vi nećete...posao za 100 000 radnih mesta vi nećete,pa ne treba vama posao uopće....i još će na kraju dodati ...: -https://www.youtube.com/watch?v=3dnBOaZ98_g
naturlich......treba sprovesti ono obećanje o milju radnih mjsta mjesečno (a već u zaostatku haman 5 milja). :):) A za koji moj vam treba jos mjsec za federalnu vladu?????
Evo nam sto hiljoodao roodnih mjestooo.