Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si ti zabrinut ne bi 80% naroda bilo na rubu egzistencije
Ma ja bi na tebe smio staviti milion ti si sigurica ko Barcelona
20.000 imamo gladnih najavnim kuhinjama a Poljine i Bjelasnica luksuzno opremljeni. Svaki sda funkcioner bogazlt. A patriotizam mrzi korupciju i izdaju javnog interesa. Zbog te mrznje patriota je siromasan ali postovan. A vi ste bogati ljudi. Znaci niste patrioti.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sto vise ovoga Izetbegovica slusam sve ga vise mrzim,onda fadilovo ko fol pomaganje Lani je odvratno,gade mi se ove ove politicke svinje koje su raju rastjerale iz BiH i onda kazu da su spasitelji,svjedok sam suza onih koji idu na zapad.....
Ne vrijeđaj svinje. Oni odpad od svinje. Sva trojica zajedno!
Ja ovako kontam.Sobzirom da je Smit dao CIKU preko 10 miliona da mogu stampati i listice za one iz inostranstva koji nece glasati a imaju pravo po Licnoj karti,mozda ima i umrlih,sa jedne strane,a sa druge strane,nije nametno skenere da se potpisi glasaca digitalizuju,da se nemoze dopisivati,ja sumnjam da ce ove izbore odluciti glasaci jer ima puno viska listica za naknadnu popunu.
Govedo jedno, koliko si ti na budžetu? Računa li se i ono u trezoru - i to je budžetska organizacija
Nabijem te na ud...
Laže čim zine. Prava je istina baš suprotno od onoga o čemu ovaj penzioner baljezga.
Bakire izdajico za tužbu protiv Srbije, lopove za respiratore(najmanje), korumpirani čovječe, itd itd sretan sam jer ceš ako ovi izbori butu trunku pošteni otići na smetljište BiH historije.
Ko se sjeća samoposluga prije rata, nikad gužve nije bilo. A danas svaki dan se otvori po jedan novi tržni centar i jedva slobodan parking nađeš. Toliko o tome kako se teško živi.
kalesija breza ilijas pola mostar uporiste
Reče tip koji je svjedok tužilaštva u slučaju dobrovoljačka.
kaze becirovic pola zivota na budzetu.. u tebe je praunuce medjede.
Ovaj izgleda nije svraćao na meso u Jablanici nego negdje u bunike.
Kakire evo uspio sam sr..ti sam hvala na tribini, pomaze mi kod probave i zatvora.
Sad ga malo sispu radoncicu,nebi li sbb za tebe glasao
Uhhh. Becirovic na budzetu a sva Alijina djeca I unucad nisu. Oni su za inat nama nasli posao u Bingu. Ko ovoj budali jos vjeruje rijec koju kaze.
Čuj da je Šćepo protiv njega, bio bi zabrinutiji. Šćepo ne može dobiti 10% glasova, koga ti foliraš
Opa. Pa da vidimo. Sve što si većeras rekao su samo laži. Tvoj dogovor sa Čovićem za građane Bosance ne važi.