Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propalico... http://utakmice.live/kakve-je-ocjene-u-skoli-bakir-izetbegovic-imao/
@ekser55 možeš reć šta hoćeš ali evo on je trenutno jedan od hajmo reć naj-profesionalnih političara iz reda Bošnjačkog naroda (bilo ih je još ali su skrenuli), naravno imamo i Čovketa i Dodu koji su takođe ono vrh. Ova trojica gledaju narod u oči i lažu bez čitanja teksta, dok svi drugi čitaju šta su im ova trojica napisala.
@RepublikaBiH2 tebe odaju ovi termini Pausal Forto i slicno ... zato tebe pola grada ismijava .... kazu da te i Baka Prase spominje u nekom svom videu .... sve ti mrzis sto nije SDA .... a ja evo volim sve .... volim i Bakira .... ozenio bih se sa njim .... ima para ...muco para ... jel bi me ti onda zvao pederom ili bi i ja bio heroj? evo ti moralna dilema :) .... tvoj predsjednik , ne moze da ne valja :)
Opa javio nam se vrhovni komadant trezoraske brigade i komandnog mjesta pod kodnim nazivom trezor. Kako lijepo Dodick i El Bakerinjo manipulisu sa vama ovcama beeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑beeeeeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Ich verspreche Ihnen 100.000 arbeitsplätze!
@Hoschef ... babo mu dovuko mudžahedine u bih a on mlade askere.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ja znam da je gosp. ''Moj babo je , Moj Babo je..'' prvorođeni-nasljednik, znam i da je dobio čitavh 26 % glasova Bošnjaka na izborima ali ja nisam poštovalac država i stranki gdje predsjednik postavlja, imenuje, bira, predlaže, aminuje. Zadnji izbori unutar stranke SDA su loš ''primjer'' i užas od demokratije i protiv toga se treba boriti svaki Bošnjak. Bošnjaci ne dopustite ovu ''demokratsku'' praksu.
@Hamoponovouredu Nema to veze sa demokratijom ....to ti je d.o.o. ,a nekad se zvalo d.j.l. ....ostali su uposlenici .... kad neko kaze "jel ti babo napravio drzavu", on moze reci "jeste" .... kad ove stange seljacke prestanu glasati za njega, kad se prestanu paliti na svaki njegov odgovor Dodiku, skontace da zive od para , a ne od pogresnog spermatozoida koji kad je porastao u sefu, vlada drzavom
najvažnije je da Palmer nije spomenuo SDA...
Idi i ti u tri p.... materne
@persing a sto ga posla u tri .... jel to aluzija na srpska tri prsta ....pa znas da ga to povrijedjuje, sto si takav? :)
.ebo te palmer u paksu konju.. ako nemas sta pametno reci ne javljaj se... .ebe vas Dinokio ko budale zadnje..
U Vasingtonu razmatraju da dopuste o prekrajanju granica na balkanu a kod nas samo palamute.
ako ima gori od tebe, to ne znaci da ti valjas
A sto nas migranti okupiraju u USK tebe boli K. Koji si ti smrad.
Izetbegovic treba dati srce za prava Srebrencana i bombanih Sarajlija, i svaki dan Krampi dodiku ponavljati da se to nikad ne ponovi. A Izetbegivic retorika, profesionalni politicki izrazi ko on politicar, ko on fin Krampa dodik nije. Alija rahmetli je dao i srce i dusu prvenstveno za muslimane ali je puno postivao i srbe cak i one sto ga vrjedjase. Izi ima znanja al nema srca za bih, boji se sebi.
@spacedex Posra se ti na Bakira, mescini? Jesi li ili ja ne razumijem sta si hotio rijeci?
Ma bola njega svrbi Sarajevo ... tu je najveća para .. Dodik je samo usput
Palmer je rekao da su problem tri vodje nacionalnih stranaka,da u bosni nema.multietnicnosti vec svako za sebe u svom dvoristu. Da je problem iseljenja mladih. I ako ti,konju jedan,jedino sto zakljucujes da je Dodik kriv,a na vlasti si otkad si izasao iz trezora cenzralne banke,onda vredjas inteligenciju sopstvenog naroda. P.S. Izvinjavam se konju sto sam ga poredio sa tobom.
Nije baš neka inteligentna izjava. Nema ništa konkretno. Konkretna je samo nevoljnost SDA da se radi u pravcu ulaska u EU. To nerade. Ali zato će ući u srpski šengen.
1. Izi treba prihvatiti s namjerom-upornog negativistu-prema-muslimanima Krampu dodika da stranac ne rjesava moje probleme 2. Krampa treba sve sto ima dati i ostati bankrot zrtvama zvjerskih klanja i silovanja. 3. Krampa i Izi sjesti , I srbi dati bilione porodicama masakriranih muslimana.
@spacedex A nek i muslimani plate zrtve srbe i sve od tog poena bolje za sve.
Znas li ti ista drugo izjaviti osim Dodik???
Svidja ti se ono sto tebi odgovara, a jasno je ko dan da sve vodece stranke uzivaju u vlasti koristeci se nacionalizmom i zastrasivanjem naroda pune 24 godine. Stop nacionalistickom liderstvu!
Vazno je da se vi prepucavate a nas ko j... Bolescure se sire