Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
This time next year, we'll be millionaires. :-))
jeste, samo što su Delboy i Rodney stvarno postali milioneri ;)
bake šta pušiš daj i nama malo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na Kubi je Che Guevara a u Bosni BakeVara .
Ne samo da Vara, nego i krade.
idi u pi3du materinu.. tek je pola ove godine proslo.. sta cemo raditi do tvoje najbolje poslijeratne godine? sta cemo jesti?
Uvjerena sam da ćeš jedne godine u zatvor, čvrsto uvjerena .
za koga, za koga, haračlijo...
E sta rece bake????? Pa on sam sebe laze, a da ne govorim o narodu. Cuj, 2017 biti ce najbolja poslijeratna godina!!!!!!!!!! Jedino ako se "sveto trojstvo" pretvori u 3 Merlina ( onaj carobnjak) i u 3 Aladina, more biti da ti se ostvari prognoza.
Nemojte otvarati i citati clanak. Ima slika i Bakira i par rijeci kao sto su "ukostac" i "ususret". Procitali ste ovaj komentar sto znaci da ste otvorili clanak. Naravno da ste otvorili clanak sa Bakirovom slikom jer tu je party.
kasno je, od danas glasam za GBN (Gore biti neće).
Kaže on da se svaki mjesec zaposli novih 1.000, a ko ne vjeruje neka provjerava... Opasno je kad sila i moć "udari u glavu"... Opasno je ne bojati se ni Boga ni Zakona!!!
Odlaze nam mladi i sposobni svaki mjesec u tom broju..mozda se zezno:)
Malo morgen!
Hoće tebi. Dozvoli da ti citiram podatke iz imovinskog kartona: TI I SEBIJA STE godine 2006 UKUPNO ZARADILI 12 000 KM. TOliko sad dnevno stavljaš u saharu u Turskoj !!
Vece sanse ima Hrvatska koja je ispala da osvoji Evropsko prvenstvo. E moj Sabane :D Ja ti prognoze
Bake gleda u čelo...
Hoce za rodbinske relacije!!!!
Ništa više neće biti isto poslije Oktobra2016-te! Prvo će SBB ( fahro) sve uraditi da vas izbaci iz ravnoteže u opštinama, a onda će otvoreno napasti na SDA. Već sada smatraju da su najjaču u Federaciji! Vrijedno sakupljaju sve prljavštine po svijetu, naravno ne moje - tvoje Bakire i porodice ti! Napašće te samo tako!
Jel ovo na privatnom planu Bake moj? Neka je hairli 2017a! Bit ce ba... aBd....
1990 Izetbegović: Rata neće biti 2016 Izetbegović: Uvjeren sam da će 2017. biti najbolja poslijeratna godina
2025 u bih ostalo zivjeti 100 000,masovni egzodus u Razvijenu Sómaliju na koji je BakeVara rekao da su to petokolonasi i ljudi koje misle bosni zlo.