Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam naslov "Izetbegović u zatvoru" ... Ja stvarno ne znam ko vise ovom imbecilu vjeruje i ko se jos uvijek loži na njegove izvale. Tvoji su dani starče odbrojani. Tebi i tvojim rođacima Čamparama se smješi zatvor iz oktobra...
@Ziguligu Zajedno sa Balijama, Sokcima i Vlasima. Budimo parlamentarni!
@GuzarCurguz73 Tako glupi i neobrazovani kao ti mogu ovako da se provaljuju. Glupan može samo ovo 'izvaliti' - ... i ljudi sa urbanih područja,sela i oni koji nikada nisu bili u trecim zemljama. Ne zna oupšte šta znači "urbano mjesto", a još više da je ta SDA pobijedila upravo u cijelom Sarajevu. A time ti pokazuješ da si zaista glup, a ne narod. Kojim konjima je ovdje omogućeno da ovdje pokazuju svoje gluposti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesi se oporavio od presude?
@SrbskyDrinsky kako ide srbino morel se trolat
@SrbskyDrinsky hoce bas da proba ljuti paprikas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
reče El Bake i metnu Philipp Plein-a u usta
Okačili mu ovu klepku ko ovnu zvono. Valjda ga ne poznaju...
Dje je Vreća Bake, .govori
ko ce tebi lopino ista pivjerivat ...aj ne rise sa predizbirnom
Zuti dotakao si dno bna!
http://www.nap.ba/images/slike/bakir%20na%20kraju%20tunela.jpg
Svaki dan bez tvoje njuske je dobar dan !!
Dobijamo evo godinama jake poruke pa nista se ne desava😂,EU je licemjerna.
podrška prijatelja iz evropskih narodnih partija? neće ba niko da prlja ruke sa balkanoidnim kriminalnim nacistima.
Jakih narodnih partija, Bakir, Plenkovic, Vucic i izmedju njih i Kurtz.
Ko Vam je ovaj?
eto koliko je važan i poznat mora nositi ceduljicu oko vrata da ga ne izbace ko klošara.
Bake kaze ne silazi sa Sebije po tri dana !
Bugari su nam zadnja nada...oni će blokirati Srbe
Konj
Najgluplji politicar regije, od Dodika mozes ocekivati da ce propagirati separatizam - jer je njegov cilj raspad Bosne, isto vrijedi za covica. Od Vucica mozes ocekivati da propagira mir - jer mu je cilj da Srbiju oslika kao liberalnom da bi usao u EU, od Kolinde mozes ocekivati da blati ostatak balkana - jer je njen cilj da sto duze Hrvatska bude ta koja kupi iz EU bugeta. Jedino Izetbegovic ne zna sta zeli, tvrdi da zeli stabilnu Bosnu, a sve radi da bi dobijo Alijinu fasisticku drzavu..