Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio je napomenut da mu je babo robijao jer se borio u SS jedinicama kao i da je u Sarajevu o(p)stalo 5% nemuslimanskog stanovnistva. Naravno, iskoristio je priliku da izvuce jos koju paru da dopuni svoje vrece.
Jel spomenuo kako mu je otac izdao ideju Republike Bosne i Hercegovine, kako je dopustio da se jedan entitet zove po vecinskom narodu koji tu živi, jel spomenuo vreću para sto mu je mater Halida skupljala po arapskim zemljama?
je li spomenuo i zlatne kašike?
Ovo je Lider! Peđa i Adžija ne mogu biti lideri bošnjačkog naroda, samo low IQ jugobålija
@OsmanskaBosna Moze li mi neko reci jeli Jagomir otvoren. Meni se cini da si zreo za tamo. Koliko si glup i ne znas da Alija ukinuo 1993 REPUBLIKU!!!!!!!!!!!!!
"Kolektivizam je nekad potirao slobodu individue". Pravo zbori, nekad su radnici kolektivno išli na Jadran a sad kad nema agresivnog ateizma mogu individualno s vjerom u Boga i Aliju s punom slobodom tražiti hljeb u kontejneru.
@montypython3000 Zanimljivo je kako mislioca Aliju zatvoriše prvi put čim je rat završio. Antifašisti da prostiš. Dok za vrijema rata, sa Nijemcima i NDH nije imao nikakvih problema.
Nisam SDA ali postujem i cijenim dijelo rahmetli predsjednika Alije Izetbegovica! El Fatiha
odbrana islama 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ne mogu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
p.s. prigodno, zlatna fotelja...
Da vam nije Alije danas bi živeli u skladnoj državnoj zajednici sa narodom od koga ste potekli - sa svojim dragim Srbima. I dalje biste pravili avione u Mostaru.
95% Slovenije, 93% Hrvatske, 65% BiH i 75% Makedonije je jasno reklo šta misli
Zaboravio si spomenut i zastekane milionske donacije i talove na stetu BiH
da nije dobio politicki azil dok ga nema nazad ...
Kao prvo, zna se ko su bili agresori na R BiH i to sad ostavljam po strani. Činjenica je da je Alija bio nacionalista i da je na svoj način doprinio razaranju Bosne i stvaranju etnički čistih sredina, agresivnim uvođenjem islama u Armiju R BiH, kako bi otjerao iz ARBiH sve nemuslimane. Time je san o multietničkoj BiH definitivno srušen, te time izjava Bakiraova: "Ta multietnička sredina odredila je i životnu filozofiju i put Alije Izetbegovića" postaje licemjerna.
Kako Divjak, Vikić, Komšić, Petrović, Prva pravoslavna brigada i ostali ne pobjegoše od tog iluzornog "tjeranja" nemuslimana? Jer nije nikad ni bilo! ⚜️ARBiH istinski multietnična⚜️
Jesi'l rekao gdje si se borio ti kao vojni obveznik u ratu?
,,Izetbegović je kazao da je Sarajevo nazvano “malim Jerusalemom”, jer se u njegovoj čaršiji bukvalno oslanjaju jedna na drugu crkve, džamije, sinagoge.,, ALI TO MU NIJE ALIJA NAPRAVIO, NAPROTIV, UNISTIO JE TO SVE STO JE ZAJEDNIČKO BILO... SAMA DEKLARACIJA NEKI DAN GOVORI DA HOĆE PRIMAT U ODNOSU NA DRUGA DVA VEĆINSKA NARODA U BIH, TAČKA...
Je li ikad ovaj Bakir posjetio neku zemlju zapadne Europe?
Bravo za ideju o izlozbi. O takvoj ljudskoj gromadi kao sto je bio rahmetli Alija treba pricat po inostranstvu i siriti njegove ideje. BiH treba da predlozi rahmetli Aliju za posthumnu Nobelovu nagradu za toleranciju i mir.
jel objasnio kako je u tom sistemu sto ih progonio mogao zavrsiti fakultet, postati direktor zavoda za izgradnju grada, kako i zasto su mu ocu dobrica cosic i seselj pokretali kampanju za pustanje na slobodu itd.