Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima četverogodišnja opsada Sarajeva sa izborom gradonačelnika.Pa nije Srđan Mandić bio na brdima i puco po Sarajevu,naprotiv,bio ja u Sarajevu i. branio grad. Inače Bakire sklon si ovakvim glupim izjavama.
Bakire prestani nas brukati svojim glupim izjavama
@autohtoniBosman345 e stvarno ovaj bakir glup, umjesto da što više spominje bosanci i hercegovci, on zapeo za bošnjake i ko bivol udara u zid s podjelama, stvarno čovjek ne obrazovan,glup. a sve vhoće neko jedinstvo, a glup ko ku....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samo da dodam , klub Srba u skupštini KS , između ostalih , čine Rasim Smajić , Haris Pleho i Nermin Bjelak ...
@lajavikrelac to i jesu srbi, islamizirani
Cekas a ne docekas
A sto ih postavljate na te pozicije. Nismo vam ni trazili. Skupljate Srbe na bitnim pozicijama samo zbog stranaca da se predsravite kao tolerantan narod, dok u vecini institucija po SA ne mozes dobiti obrazac na cirilici a kamoli da pronadjes nekog Srbina da je zaposlen u proporciji sa popisom iz 91. u kojeg se samk vi kunete. Prestank gurat nos u tudje i vodi ovu zemlju u EU u Nato ces kad udje i Srbija to je vrapcima na grani jasno samk dizes tenzije medju narodima u BiH.
Čitaj komentare da ti bude jasno kako vi tretirate druga dva naroda. Veći ste fašisti od fašista iz 2.ww.
Ništa od ovog čime se hvali Izetbegović nije zasluga niti njegove partije niti njegova. Svi pripadnici drugih naroda, koji su bili na važnim mjestima, dolaze iz opozicije. On i to prisvaja. Sve je njegovo? A Sarajevo je administrativno središte zemlje i kao takvo pripada svima i ima obaveze prema svima. Na račun toga što je glavni grad BiH, Sarajevo uživa brojne povlastice. Ali ima i obaveze prema svima. Ako to Sarajevu teško pada, treba se odreći svoje pozicije.
Ne znam šta je tužnije, gledati ove političare ili komentare. Zadojeni mržnjom ne razmišljaju o svojoj gluposti! Jad i bjeda, nikad neće biti napredka.
Bolje slusat Narodnjake nego ovaj video pregledat
znaci da tretiraju bosnjake kao i oni njih? vecina bosnjaka, kazem vecina ne svi ulecu sa selam alek gdje god stigne i ne razmislja jel ta osoba hrvat, srbin, jevrej ili sta vec, e sad zamisli kad bi sad hrvat srbin jever govorili isto kao bosnjak faljen isus, pomoz bog, shalom to bi odmah bilo udar na bosnjake i vrijedjanje po nacionalnoj osnovi, ja kazem da je to licemjerstvo.
@Dejtonio. Željko Komšić je po nacionalnosti Hrvat. To što mu je mati srpske nacije, nema baš nikakve veze. Djeca se i kod Hrvata i kod Srba pišu po ocu. Pola Hrvatske je tako, pola BiH takođe. Majka Ante Starčevića, oca Hrvatske domovine je Srpkinja Milica iz Like. I kod Ive Josipovića isto. Pola HDZ-a BiH je tako. Svi smo se mi ovdje miješali, djeca se pišu po ocu. A niko nikom neće uskratiti ako želi to biti po majci. Ali je važnije šta je otac.
@politika.je À to što ga biraju Bošnjaci, neka se kandiduje za bošnjačkog člana Predsjedništva.
kad bi svi prestali gledati na takav nacin, prestat dijelit ljude..mozda bi i bilo kakvog dobrog koraka.
Zamislite situaciju da su Hrvati ili Srbi Bošnjacima izabrali/nametnuli Dževada Galijaševića ili nekog 'hrvatskog' Bošnjaka ... To je slučaj s Komšićima i svima drugima ... Prestanite glumiti čistoću. To nije čistoća nego pakost
Ništa NATO!
Bakire, zasto govoris u ime Bosnjaka?? Ko si ti?
Momo i Uzeir se dogovorili da krenu sa prepucavanjem.
Šuplja Bakire, Srbi nikada neće u NATO, jedino ih puškom možeš natjerati!
Jadan Bošnjo.