Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se poštuje
@IstinaSamoIstina Čega si se ti odrekao do sada sem sati i godina prdeći po komentarima?
@fbUser1584537956 Čovječe, kakva smijurija. Prvo, njegova 1/3 plate je opet daleko iznadprosječna u odnosu na 99% običnog naroda. Drugo, ovo je potez kojim APELIRA da se svima na budžetu smanje plate. Dakle, Bakir je sebi smanjio sa npr 6000 na 2000, pa je to izgovor da se smanji i policajcu sa 900 na 300 !?!?!? Najgore je što glupi i ograničeni narod ovo ne vidi i podržava ovu lakrdiju !
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Korektno Bake... Like!
@24sata odrekni se ti mržnje na 5 minuta barem
@ivan terzić Čovječe, kakva smijurija. Prvo, njegova 1/3 plate je opet daleko iznadprosječna u odnosu na 99% običnog naroda. Drugo, ovo je potez kojim APELIRA da se svima na budžetu smanje plate. Dakle, Bakir je sebi smanjio sa npr 6000 na 2000, pa je to izgovor da se smanji i policajcu sa 900 na 300 !?!?!? Najgore je što glupi i ograničeni narod ovo ne vidi i podržava ovu lakrdiju !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Al ta jedna mu treba ko oci u glavi .😂😂😂
Bravo Izetbegovicu!
Neko ce reci cisti populizam, ali bolje ikad, nego nikad. Potez za pohvalu (napokon)
Realno, trebali su se još davno svi oni odreći bar pola svoje plate u svrhu pomoći obespravljenima i onima što ne mogu naći poslove jer eto nemaju štele, veze, itd...
Licjemerstvo. Ptice ba grani znaju daa je covjek obezbjedio bog zna koliko generacija.
@Amiraga - istina, ali ni ovo nije morao, ali je uradio. Svagdje u svijetu ovakvi otezi sluze da podstaknu druge za isto ili slicno. Human i afirmativan gest, ma ko sta mislio. Njega nece osiromasiti, ali ce svakako nekom dobro doci
Bake tezak preko 100 miliona donirao 4K ahahahaha !!
Sigurno je prijavljen na minimalac!
Koliko je to para?
I Dzaferovic je uradio isto, odrekao se 2/3
Bravo! Znaci 1/3 jednako je 750 000 KM
Hahahaha😂😂😂😂!
A koje plate Bakiree 😂😂 Daj trećinu vreće zlata, pa čemo ti vjerovati 😡
JAVIO SE SULTAN IZ TREZORA, ALLAH GA NAGRADIO
Bingo radi svaki dan Ingram takođe i mnoge druge firme u vlsništvu riđobradog a plus one vreće zlata iz turske
CEGA SE ODRICES,,ZAR VAS NIJE SRAMOTA RECI DA PRIMATE PLATE,A NERADITE IDIOTI JEDNI..