Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://utakmice.live/kakve-je-ocjene-u-skoli-bakir-izetbegovic-imao/
Covic osvoio 3 % glasova i vi idete uvijek njemu da ga sipu... btw da ste se zeljeli dogovoriti mogli ste se i prije 15 godina dogovoriti...
Tako se i predvidjalo. Dogorilo do nokata pa se mora ici Covicu na noge. ANP vise niko i ne spominje a izborni zakon je na pragu.
pocelo je 'kafansko' okupljanje kao prije nekoliko god. circus!
I svi su isti
A kada glsas za SDA, glasao si za HDZ
I da nisu na vlasti
Samo da pravosudje radi
A ima za njih mjesta u zatvoru!
Mislim da su ovi prošlost. Za SDA sam siguran da će imati najgore predstojeće izbore u njihovoj povijesti. Razlog: sve gol lopov, istrošeni su sa njihovim kadrom nepismenih ljudi, ali, bolje za kad nego nikad.
Šta li će mu sad popustit'?
nooroodee znooddooee
Tako lijepo! Ćirilu na noge.
Kad se ova dvojica dogovaraju obično narod najebe
?ebo lud zbunjenog nista ovi nece dogoviti nego da se sta fino pojede i popije 😋
?ebo lud zbunjenog nista ovi nece dogoviti nego da se sta fino pojede i popije 😋
?ebo lud zbunjenog nista ovi nece dogoviti nego da se sta fino pojede i popije 😋