Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebicni i sitni interesi ne kostaju one koji se njima vode nego kostaju obicne gradjane i drzavu.Svim politicarima bez obzira kojoj stranci pripadaju je u interesu da nema dogovora i da BiH ne ide ka europskim integracijama.Do sada bi svaka budala skontala da politicarima odgovara ovako stanje,pni se bogate a narod gladuje.Svi su oni isti bez obzira jesu li iz SDA,SDP-a.HDZ-a,SNSD-a.Do sada bi se i babe dogovorile o implementaciji presude.
razum bi prevladao kad bi ovi u vrhu imali razuma prvo im treba pojasniti sta je to i da nije isto obraz i guzica .. da izvinete!
kad vidim komentare sdp i sbb junosa dode mi da zavolim bakira :)dok oni skontaju da je od lagumdzije svako bolji pa i bakir ode socijaldemokratija u helac :)))
Da je razum u državi prevladao pokazat će se kad SDA bude imala toliko glasova da se neće nizašta pitati.
Cuj ridjokosog vehabije sto skuplja jeftine poene... kad ga vidim kako laze smuci mi se
nije istina da Bakir skuplja jeftine pol. poene ! istina je da Bakir ne zeli da Bosna postane dio cafirske EU, nego zeli da Bosna postane dio Hilafeta, islamskog carstva koje se opet radja iz pepela ! Bosnje, bude li po Bakiru, opet cete biti u istoj drzavi sa bracom, iz Saudije, Jemena, Iraka ... a mozda cak i sa bracom iz Pakistana i Afganistana !
rjesenje postoji samo prvi izetbegovic ne zeli da izgubi svoju fotelju i zato forsira svu ovu pricu! nikad nije radio u interesu gradjana
Bakire, stvarno je smiješno da se na ovakav nacin (saopćenjima za javnost) kupe politički poeni, bolje bi ti bilo da nešto uradiš. Da se ne lažemo pitanje Sejdić-Finci je moglo biti riješeno još davno kada je to bilo predloženo sporazumom SDP-a, ali su to takvi kao sto si ti opstruirali bas da bi kupili politicke poene * i unazađivali ovu zemlju, svi znamo da je pitanje Sejdić-Finci vrlo bitno za BiH I njen ulazak u EU.
Razum i izbetbegovic ne idu zajedno u recenici nikako!! on opet sebi pravi reklamu sa ovim izjavama a mi vrlo dobro znamo ko je i on i sta je sve ucinio da bi nas unistio
Katastrofa je SDA-ovo sveukupno kočenje napretka BiH, a posebno skrivanje iza priče o tzv. vitalnom nacionalnom interesu Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, a sve u cilju sprječavanja da se formira Vijeće za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa Ustavnog suda FBiH koje treba da otkoči blokade koje je SDA pokrenula.
osuđujem obmanjivanje javnosti od strane Stranke demokratske akcije davanjem lažnih informacija o detaljima proteklog razgovora u Briselu, te još jednom ističe kako je u Briselu isključivo razgovarano o principima modela implementacije presude Sejdić- Finci, a ne o uspostavi trećeg entiteta i sličnim lažima i obmanama iz SDA. Predsjednistvo SDP-a ističe da je kandidatski status BiH u EU imperativ i od toga zavisi sudbina i budućnost svih građana, ali i države Bosne i Hercegovine. Oni koji žele obmanama i lažima ubiti budućnost naše države i onemogućiti naše članstvo u EU moraju biti svjesni mogućih posljedica.