Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je velika istina: Dragana Čovića, poručivši da ako nije mogao podržati njega i zahtjev za reviziju, mogao je podržati i stajati uz hrvatski korpus naroda koji je prošao slične patnje kao i Bošnjaci.
Čoviću IZDAJNIČE, RATNI I PORATNI PROFITERU!
@Marina_H. A kako ce, kad mu je dodo vise obecao od baketa. Boli njega za vas katolike ili zrtve posavine i banja luke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ČOVIĆ JE ZABIO NOŽ BOŠNJACIMA I KAO TAKVOM ĆE HISTORIJA PISATI A BOG SUDITI A MI PAMTITI
I opet ono nema stida.
Bakire samo naprijed.....kurava srbija se mora optužiti i osuditi za agresiju na RBiH i genocid nad Bošnjacima u najmanje 7 opština RBiH, jer je to kurava i učinila i na tim temeljima stvorila nakaradnu izdrkotinu Rs rak ranu na tkivu RBiH, koja se mora ukinuti jer je prošlom presudom rečeno da je stvorena na genocidu...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
KLIXE ALLAHIMANET
E MOJ BAKE,DA SI MANJE VODIO RAČUNA O ŽENICI A VIŠE O DRŽAVI I NARODU,NE BI MORAO SAD TRAŽITI KRIVCE ZA ONO ŠTO SI TI URADIO!
Hajde smetljaru, sada krivi sve i svakoga za tvoj politicki promasaj. Eto kriv je svako osim tebe. Idi vise, napusti politiku, nije to za tebe jadnice. Uzmi onu vrecu sto ti je mama donijela iz Turske i trosi polako. Bice dosta unutra za narednih 20 godina.
Ovako mu je babo Alija u minut do 12 povukao potpis sa mirovnog sporazuma na nečiji nagovor. Dok je došao iz Lisabona pola Bosne sprženo aahihihihihi
I uzeo je pola bejha, to si zaboravio
Pa ovom presudom cjelokupna instant-istorija 'šnjoka pada u vodu jer ista počinje i završava izmišljenom hagresijom i đenesajem. Drage komšije, braćo i prijatelji mislim da prisustvujemo stvaranju neke nove nacije jer ona iz Holidej Ina je doživjela pobačaj.
skinem ova 3 govneta sa vlasti stavimo ateistu i eto rijesen problem
SULJAGIČU JE KRIV ČOVIĆ. U Predsjedništvu BiH su od 2006.-2010. sjedili Komšić i Silajdžić te od 2010.-2014. Komšić i Izetbegović. Tko je smetao navedenoj gospodi da u tih 8 godina ili 96 mjeseci ili 2920 dana da ulože žalbu sudu u Hagu, exspresno kao što su to uradili neki dan? Tko? Objasnite Sugaljići i ostali! Vaša politika je providna, a budućnost nikakva
Ovako , iluzorno je s zločincima raspredati ,...dovoljno je sam podatak da ste odbili , potencijalno moguću pravdu za žrtve... Ostaje presuda za istoriju , koja kaže; kompletno političko , vojno i policijsko rukovodstvo šume odgovorno za zločine uključujuči i genocid. Srbija odgovorna jer nije spriječila genocid.... Pa Ivaniču , ne možete se oprati do smaka sveta...
Sklepali zahtjev za reviziju u par dana pred istek krajnjeg roka radi skupljanja političkih poena među SDA debilima i onda kao ozbiljna izjava u medijima sa namrštenom facom "Radili smo vrijedno 5 godina na reviziji" Hahahahaha predstava za glupane. Što je još tragičnije poslije svega glupani još brane ovog idiota.
Dok je bakir pravio cirkuske skupove o reviziji, ivanić i crnadak su puno ranije odradili posao kada još niko nije ni predpostavljao da će se u zadnji momenat pokrenuti. Ili su imali vizionarske sposobnosti baba vange ili krticu u vrhu sda!
@tantrasex Ivanić je prije godinu dana uputio pismo sudu u hagu povodom revizije. Znači da je nekako ZNAO da će biti pokrenuta.
Mene je najvise cudilo u ovome procesu da ima jos neko ko vjeruje u pravdu i vladavinu zakona.
Normalno da tebi nitko ne može držat lekcije, konju jedan ... ! ! ! Kad ti slušaš samo irelevantnu osobu i čovjeka koji nerede radi u jednoj sasvim drugoj državi a tebe je zadužio da praviš sranja u ovoj našoj ( možda i tvojoj, tko to zna ) ... ! ! !
Izetbegović: Radončić je irelevantan, ne mogu mi on i Suljagić držati lekcije Ali zato mogu Dodik i Covic ;) , a i Radoncica politicki branis i stitis gdje god stignes !!!