Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
99% sadašnje dijaspore je zbog vaše arogancije i nepotizma i otišlo iz domovine i sreću traži daleko od doma. Ne želite čuti kako vas proklinju ...
@MostaracOdDo - Stranka demokratske akcije (SDA) 25,81 posto, Savez za bolju budućnost (SBB) 6,72 posto, Demokratska fronta (DF) 9,49 posto - dakle netačno. Tek s glasovima SDP (14,37) ili HDZ BIH (14,53) imaju preko 50%.
@brkox Odlican komentar!
df sa sbb i sda? Zeljko pizdo jedna
Come on England🇫🇴
Sto je sa hdz jeli oni podrzavaju separatisticku politiku
ne može se reći sva bijeda bh politike jer ima još dodo i ćova
Nemojte Sejdi zamjeriti, za njegov IQ ovo je nevjerovatno šta je sve izveo od trenutka kad je odlučio da se kandiduje. Vidi i ja počeo 'Sejdo' ... a baš mu lijepo ide Sejdo.
3 x 11= 33 savjetnika , savjetuju ova 3 medvjeda. Da bi oni savjetovali nas. I tako u nedogled.
Bog mi je svjedok da nisam pristalica ni jedne političke partije u BiH pa da sledeće što ću reći neko ne pomisli da naginjem nekoj od ovih pokvarenih stranaka, Bakire, Milorade i Dragane vas trojica ali niko više nego vas trojica pojedinaca, ste krivi što u ovolikom broju imamo dijasporu.Dabogda Vas pravda na ovome svijetu stigla.
Vodite drzavu koja je ispod ranka somalije spala i vi nekog savjetujete? Djeca vam se smiju
Svakom svoje misljenje. Nece meni niko govorit sta da radim. Bakire, Fahro i Zeljko: Svoj vi pos'o !
Evo ovo bi bilo dobro predsjednistvo, umjesto Dodika - Radoncic. Ne bi vise morao biti KOS-ovac, nego bi konacno mogao obavljati svoju pravu srpsku funkciju.
Glasaj za koga hoćeš, ne postoji ni jedna država Evrope gdje imaju pozitivno mišljenje o muslimanima, kozojebi su tako htjeli, Bošnjo je tu kolaretalni gubitnik
Osoba koja čita sve komentare na klixu je bolestan i podložna je umiranju pred samo kraj života
Има ли шта, што је даље од реалног живота и дешавања у БиХ од ових "савета" ових властохалапљивих згубидана! Матуранти из Тузле поручују Меркеловој да очекују од ње позив да дођу да раде у Немачкој, дотле ови "саветују" оне које су својом политиком отерали из БиХ?!?
Hahhaah, Ivo Lola i Ribar, tri seoske varalice. Kao da namještaju glasanje za zvezde granda.
Bez obzira ko bude izabran taj izabrani ima odgovornost prema onim sto su ga izabrali za razliku od nase BH stvarnosti.