Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EL BAKE,PREDVODNIK DINASTIJE TAMAN POMISLIO DA JE OTIŠAO U GLUMCE BOLLYWOODA... NIJE NI ZA ŠTA DRUGO KRIMOS JEDAN! ☝️
Izmetbegovic - Politicki Mrtvac!!!
Gospodin Izetbegovic ugostio africku sirotinju i odveo ih na janjetinu a Radoncicu teze izbit marku iz dzepa neg pjesak iz bubrega, stari sandzacki titiz!!!
daju li Mongolija i Gana drzavljanstvo da predam ?
Treba dati poslove u BIH ovima iz Gane i Mongolije, kad ovi nasi uhljebi i dzabalebarosi piju svakodnevno kafe i pise shise i palamude i biraju poslove, a jedva srednju zavrsili i fakuktet upisali.
Kaketa je ganuo posjet ambasadora.
Šta ješ ovo,velike čaše za vino na stolu a nigdje vina,sramotiš se Bake kao domacin
Bakire idemo naprijed,gradimo,radimo, borimo se , bit ce abd sve dobro ja sam optimista . Crknite dusmani. Opet izbori opet SDA . Idemo dalje .
jel ovo neka zajebancija, novi serijal ekipe "Naderalista" u reziji ovog ko biva našeg predsjednika, ofirno mu vise sastancit sa turcima i ici njima u posjete, pa se okrenuo ekonomskoj sili Gani, stid me sto ovaj maloumnik nastupa ispred drzave BiH i Bosnjackog naroda
Mongolija i BiH dva bratska naroda,konja i šatora imamo kao u priči
Uh mogu misliti sto se vazno osjecao....
Sirimavo bandaranajke......Najke, nike, just do it!
TOM FORD NAJAVIO SAMOUBISTVO !!!! SJBO SE ČOEK ŠTA MU URADI OD ODIJELA ,eto vam borci i korisnici kuhinja od rukava bi moglo biti brat bratu 100 obroka.. EL Bake https://i1.adis.ws/i/tom_ford/SS16_MENS_BOND_LOOK_5.jpg?$collectionzoom$
Tacno...Ako ko ima para da se dotjera i obuce to je Bakir.A gledaj nogavica,mislim jbg isto neko spadalo...
6/6
To Bake, terminator naš.
Bakir ide Titovim stopama, ubrzo formiranje novog bloka Nesvrstanih predvođen Bosnom i Hercegovinom, Ganom i Mongolijom kao kontrateža SAD, Rusiji, Kini, EU i Zaljevskim zemljama Bliskog Istoka.
VIDI KOKA OKO RIĐEG... KAKO ĆE GA ŠIZOFRENIČNA SEKARA POLOMITI KAD KUĆI DOĐE
Ma bzv ih prima kada i on putuje ...
Ahhahahahahaha kakva su ovo plemena sunce ti zalosno bolje da si Antimona iz Vecerne skole primio
@AhmedKosaca smijesno sto nasa drzava koja je u integracijama za EU i NATO ima posla sa ovim crnim divljacima i kanibalima!!!