Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo jedan predsjednik, RBiH i jednaka prava za sve.
nashhh BBBBBBBOOOOOOGOLJUB
iebo maoku u sekundi 3 nakacisr
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Jedini konkretno predlažeš. Ostali se izvlače i svaljuju. Evo neka opozicija predloži Čoviću i Dodiku model za izbore pa da vidimo odgovor.
2021 god. Nije 2001.
tako je Beg samo presude iz Strazbura imlpementirati, da i finci se može kandidovati a i naš dr. ilijaz pilav iz Srebrenice,pa da ga biramo za predsjednika eresa
Nevidim da SDA igdje spominje nove tehnologije ( skeniranje, el. brojanje, el. zaštitu) i jedan čovjek - jedan glas. To je osnova da se ukinu brojači, pješaci, koji usput podešavaju rezultate. Naravno, nema ni vanrednih izbora, pa se tri " vodeće" partije mogu nadjahavadi, naguravati - sve na štetu građana. Nove tehnologoje i Vanredni izbori bi strahovito smanjile uticaje klerofašistima.
Jel muslimanima?
Kaze beg😂😂😂kadidovat ce se oper volio bi trku sa niksicem i radoncicem ajme nasem narod a drago migrantima
Da vas vidimo sad SDA PLJUVAČI evo vam prilike pokazite se dokazite se INACE ZA SVE VREMENA USUTITE!!
Prijedlog za jednog predsjednika države, bez entiteta, i to građanske države je najbolji, al izgleda da ga neki nacionalisti ne žele!!! Mogli bi i napredovati umjesto što smo žrtva entiteta i susjednih država. Cijeli svijet živi i građanskim demokratijama ali neki bi kod nas samo da oni vladaju, kao Dudush i Frizurko rijekolomac!!!
EEE MOJA BRACO , dok su nas molili da ostanemo u jugi , mi smo hteli svoju bosnu . sada kada smo ispusili u ratu , sad mi hocemo zajednicku drzavu Bosnu , ali srbi i hrvati NECE . ...i sta sad da radimo ,sa 23 posto teritorije. razbezase se srbi u srpsku, hrvati u hrvatsku , svi osteli po svijetu, a mi??? zajebo nas alija , ali i bakir nas je.e ,evo vec 20 godina, a zivot prodje.
Bakir i SDA koliko se god trudili od Srbije nisu dobili ništa a kasne za EU.
ima vecinu u parlamentina da izglasa sve sto dogovori sa svojim guznim haverom covicem. zasto pokusava uvuci opoziciju u ovo ako je sve cisto? ili mu samo treba alibi?
varijantas je lud
saseremseugace kadmu vidim topoganolice.opicniisdajniksvog naroda.josmalopacuga podzet sanjat.
Ovdje fali glavno. Da oni koji broje glasove na izborima ne budu zamjena glasacima. Uvesti skener ili Elektronske glasacke listice. Sto se tice izbora svaki covjek moze biti biran ili da bira bilo gdje u BiH. Samo po zakonu i presudama o diskriminaciji. Sve ostalo bi bilo ne demokratski i pod sumnjom.
moram priznati da ovaj Bake ima malo neke holivudske face
Bakir nikako da povede Bošnjake u EU. Za njega postoji samo Srbija.
JA,I !!!!????
Bake je najjači. Koliko god da usere dobijat će glasove. Penetrirao je u mozak i ima model po kojem će zavlačiti svoje ovce još godinama.