Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Bake moj fin,umjesto da kazes''*ebat cu mu sve , ide van iz stranke'',, ti ga tu tješiš. Ebemu sve više, ovako cu samo nastaviti da se pišam po tebi i SDA, i ne samo ja... Nego svi!!!
Ne moze to reci kada je on Asima postavio. Nista Asim ne radi ovaj da me zna.
Alija Izetbegovic je najveći izdajnik Republike Bosne i Hercegovine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stara bošnjačka mudrost: nije kriv ko je prno, već ko je čuo.
Sjede u avionu Trump, Merkle i Bakir. Avio krene padat, al samo jedan padobran. Kazu ajmo demokratski glasat pa ko pobjedi njemu padobran. Pobjedi Bake na kraju uze padobran, skoci i spasi se. Kad kaze Trump Merkel: Znas sta ne kontam, nas troje u avionu a bake 17 glasova izvuko... poyy
za koga sam ja glasao...neces vise sine mamu ti...
Smradovi lopovski nije Bosna samo tvoja kuća da sa nje radite šta hoćete.Šta treba moje dijete da radi da bi se zaposlilo da se uvlači u guzicu Asimu Amiru i smradovima poput vas.Gadite mi se tajkun političari.Na ovaj način uništavate Bosnu za koju smo se borili dok si ti u trezoru sjedio.
Ova familija Izetbegović je gora od Čaušeskua.
Znao je Alija ko mu je i kakav sin. Zato ga nije postavio ni na jednu iole bitnu funkciju u SDA dok je bio živ već je stranku povjerio Sulejmanu Tihiću, prema kojem se Bakir u njihovom duelu u emisiji 60 minuta Bakira Hadžiomerovića ponio krajnje drsko, bezobrazno, agresivno i neuviđavno da se to nije moglo gledati. Naravno, bez ijednog jakog argumenta već je izvor njegove agresije bila isključivo njegova bolesna ambicija da preuzme Tihićevo mjesto.
odlicno poredjenje gosp. Izrtbegovica...ako ti jarani dolaze da jedu u tvoj restoran, onda ce vjerovatno reci samo tebi, pa ces ti onda moci ukloniti sve dokaze. ali u restoran moze da dodje ko god hoce; onda je razumljivo i da isprica kome god hoce!
Takoe Predsjedniče! Šta se desi u kriminalnoj organizaciji, treba da ostane u kriminalnoj organizaciji. Samo bezveze uznemiruju javnost objavljivanjem uobičajenih gadosti iz asortimana SDA. Kao da se ovo desilo prvi put i kao da ovo nije uhodan sistem i način rada unutar SDA. Ako meni ne vjerujete, pročitajte kolumnu Edina Zubčevića u nomad.ba, sve čojk objasnio.
Kao restoran? Kako jadno poredjenje... Kao birtija??!!! Prikladnije?
Dakle, po predsjedniku stranke, SDA je restoran...
Poredjenje sa restoranom!?
Bakir jednostavno nema moralne parametre. Ne razlikuje dobro od zla. Nikad nije bio od vjernika praktičara, pa da mu se to razvije. Ni on ni Sebija. Zato stranka tone sve dublje i dublje. Zato Što se tiče sukoba u SDA, to je po principu: vila na halila.
Jos samo je trebao reci , niko ne vidi , posto je audio snimak da je Sarajlicu pistolj bio uperen u glavu hahahaha
Ma ja j..... narod samo vi treba da zivite iz SDA Pa dokle vise cete drzavnim parama se rasipati kao babovinom
Kad mu vidim njušku, isti osjećaj imam i kada vidim Laktasenka, Vučka i hinjavog Latina, povraća mi se i moram u🚽, Al zaista.
Mene pravo stid, propao bi u zemlju. kakav lik, misli da smo maloumni, pa dobro moji dobri i normalni Bošnjaci , ako vas ima, pa našta ste spali i zar vas nije stid da vam se ovakav licemjer predstavlja kao neki. lider.