Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si ratni diverzant infiltriraj se u njihove redove i kreni u tihu ofanzivu.
Bakir do ubjedljive pobjede u oktobru aBd’ 💚💚💪
Naravno da se spušta dok je dinastija Izetbegović na vlasti. Ako pobijedi Izetbegović najesen svijet će nas pustiti niz vodu ko Afganistan.
Ma veze ti nemas, ako se brines ti u crkvu pa se prekrsti. Sta treba da se stidimo sto smo muslimani, da nam nabijaju komplekse. Manje od 10% hrvata hoce sva prava i vlast a mi treba glavu da pognemo.
Budi pošten prema Hrvatima kao tvoj babonrahmetli Alija pusti niz vodu Željka i mirna Bosna
Boze sacuvaj! Kojim debilima se ovaj covjek obraca.
SDA osnovana da se suprostavi komunizmu.Poslije vas SDS pa HDZ i sta su gradzani dobili osim vas politicara.U komunizmu smo bili R BiH sa 1 vladom i Opstinama. A sad umjesto vlade- vjece tri naroda(vjece ministara).U komunizmu su i srbi i hrvati i muslimani bili gradzani,zajedno radilii,zivjeli u istim zgradama i svi bili zaposleni.I gradili i Dzamije i crkve.Stanovi se dobijali besplatno,lijecenje besplatno,isli namore besplatno.I sad se vozamo titinim cestama,a sta sad zivimo.
Dabogda ti zemlja kosti izbacivala, kao sto ti babi izbacuje.
jesi to do sada bio u ofanzivi....ne vjerujem sta prica. buraz ti nisi vise ni za crtica, vise onako za parodija. znaci na ahiretu cu te ganjati i traziti prava bosnjaka koja si obezvrijedio, pokrao, oteo, namjestio, kupio i prodao!!!
Zanimljivo...to se kolje,optuzuje...Istovremeno su koalicija u ZDK,vlast ne puca...Federalni nivo isto...kako??Ne vidi to narod???
Bakire, vakat ti je u penziju.
SDA je već duže vrijeme u defanzivi a ofenzivni niste bili nikad. Šta ste čekali na ovakvu svjetsku krizu koja je tek otpočela. Neće ni zapad uskoro imati ni za biber.
Iz defanzive,iz trezora si i dejstvovao i naklepao za 50 zivota...eto taman,u defanzivi si najjaci
Ti si najveći krivac
SDA se zalaže svim srcem za gradžansku državu!Al samo za muslimane i to tamo gdje su manjina!
u titinoj drzavi ti muslimani nisu kopali po kantama danas svi kopaju u bih toliko o vama sto ste svoje familuje dobro uhljebili ,pusti supljiranje gatibo
A taman u ofazivi bili!😂🤣😂🤣👍
Mislim ofanzivi😂🤣👍
Pa kako sad Bošnjake? Zar se SDA ne zalaže za BiH bez nacionalnog predznaka? Joj,jedva čekam da Komšića izaberete. Rasti sine, jednom znat ćeš, samo rasti,dočekat ćeš.
Nema većih mazgi i ovaca od Bošnjaka a ti i ekipa ih jašete već 30 godina, muzete, šišate, uprežete, koljete o to zajedno sa tkzv ljevicom te svima koji su izašli iz vaše sotonske demokratske akcije pa osnovali kao neke naše vaše stranke!!! Hajd što ste beskorisne izjelice al što ste štetočine posebna je priča. Uglavnom uskoro bićete i vi zamjenjeni jednim kvantnim kompjuterom, a prije reseta bićete
Viseći Ukras za bandere!!!