Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako dobro razumijem oni koji su najvise pljuvali SDA to jest NiP i pomak sad idu u koaliciju sa istom tom SDA,hahaha narode jel vam sad jasno koliko im je stalo do nas,iz Bihaca sam i dobro se sjecam sta su politicari Nip-a i pomaka govorili za SDA,ali kad je fotelja u pitanju mogu i sa njima,definitivno smo najgluplji narod na svijetu!!!!
Ovaj el bake svakim danom sve lici na gnjidu,kad se samo sijetim one presude ,fujj.
Ovako to biva kad na Kongresu stranke na stelu ljude izaberes, koji nemaju veze sa mjestom odakle su kao delegirani. Isti je slucaj bio sa HNK, gdje je na Kongresu stelom izabran Music i neka Dilberovic. Niko za njih nije glaso u HNK. Tako da je SDA u HNK sama pravila vlast bez vrha, a Bake ne smije doli ni otici. Sve u svemu Predsjednistvo SDA su podobni ljudi, a Kantonalni odbori su ih otpisali i sad imamo dvije stranke a zove se isto.
Žuti Bakir koji je uz pomić hanume i ahbaba uništio ono što je narod našao se da drži vaz nekome! Da nije žalosno i pogubno, bilo bi smiješno. Alahemanet Bakire, ne pitaš se više, i to je najveći plus za Bošnjake od rata naovamo.
Ako je on pravi lider nek ti bude u kuci i nek raspolaže cijelom tvojom imovinom pa ces vidjet sta ce ti ostat 🤣
Bakir Izmetbegovic okorjeli lopov kriminalac i lazov ne treba ovaj narod zalit kad biraju ovakve kriminalce
Pravi lider sin najvećeg u Bošnjaka, borac za državu kao i rahmetli babo mu
Nesto nam se u zadnje vrijeme trezoras sve vise uvlaci u pakasu SDP-u
Bitno da on kaže da NIJE DO NJEGA, nikada u životu nije preuzeo odgovornost za ništa
Ne slušaju preCednika svoga hahahahah
Nikad mi SDP nece biti jasan! Od 1995 godine, kada god je sdp isao zajedno sa sda, na kraju je popusio! Lagumdzija je pao iskljucivo zbog saradnje sa sda! Tamam niksic, teskom mukom vratio sdp na prave sine, evo opet koalicija sa sda! I automatski propast sdp- na slijedecim izborima!!! 100%!!! Bravo Nasa Stranka! Jedina dosljedna! Svi ostali cisti foteljasi!
MAAAAARŠ
Iz ove trojke jedino Naša stranka ima dovoljno razuma i principijelnosti da ne ide sa SDA nigdje. NiP i SDP su izdali svoje glasače. Apsolutno je ludilo da SDA ide sa nekim koga mjesecima nazivaju da su 'izdajnici', a jos gore da SDP i NiP pristaju da idu s onima koji ih optuzuju da su izdajnici. Vela havle sve
Ima istine u tome što pišeš , nije da branim NiP iskreno nisam ni glasao za njih ali sve što je NiP zamislio da uradi stranci tj Amerikanci su stopirali ne daju ..Zašto to je malo dublja tema i vuče korjene još od rata.
Pa kako onda naša stranka može sa HDZ i SNSD kad su govorili da neće sa nacionalistima.
Iskreno i ja se plasim te "koalicije"al pred nama je pa ce mo vidjeti sta ce vrijeme pokazati....
U usk su uglavnom isti likovi na vlasti samo sto pred istek mandata promjene stranku i kao niko ne valja osim mene
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAA
od kud ovaj iskače?
Sve izmišljene i od medija gurane laži o Bakiru. https://youtu.be/eyZrlEoLdbk?si=c1CQQtmvMoZptIaH https://youtu.be/AYJjcItExl0?si=MvA-NU-vCsPuXdUY https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dragan-covic-zasto-nisam-bio-za-zahtjev-za-reviziju-tuzbe-o-genocidu-u-bih-sarajevo-je-bilo-spremno-optuziti-i-hrvatsku-5754551
Poskupit ce struja poskupila registracija inflacija divlja, ali nek su tu tramvaji i pruga koji se nabavljaju i prave evo vec 5. godina. Hvala trojka