Komentari (409)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakireee, zapovjednici HVO su osuđeni, a ti na čelu ministarstva sigurnosti imaš krvnika iz Bugojna i zapovjednika armije BiH. I onda pričaš o pomirenju?!? DAJ SE UOZBILJI
pa ti si jedan od najvećih krivaca tih loših odnosa sa Hrvatima...idiotte babin!!!!
moramo naravno, s njima si opro diplomu zeni
ako si ti ono sto bosnjak treba da bude, onda ja ne zelim to biti.
Ekonomija Republike Srpske je jako ovisna o Hrvatskoj. Isto tako u FBiH. Oba entiteta su više ovisni o Hrvatskoj nego o Srbiji. Jer Hrvatska je za BiH najvažnija tranzitna zemlja. Jel ko čuo da je Erdoan nešto rekao protiv Srbije, nešto zaprijetio ili nešto im priogvorio, kako prije tako sada? Nikad ništa. Jer totalno ovise o Srbiji kao tranzitnoj zemlji. Sve i jedan njihov šleper prolazi preko Srbije. Srbija ne treba Tursku koliko Turska Srbiju. I tu je ta zavisnost.
Davam je da mi opet ginemo a vi da se izvucete... E nemoze stoko idete u istoriju hovna al prvo u zatvor...
Ko je dao i zasto pozicije izvan kvota, te direktno ugrozili interese jedne strane. Zasto ste sutjeli do sada.Dozvolili ste da se sire lazi, slusa verzija po svijetu samo od jedne strane, pa je od gotovine napravljena veresija.
Znaci naguzio se Bakir😂😂😂
Sta Komsic kaze.Pital se taj covjek izasta ili je prihvatio podrzavati SDA bez suvisnih pitanja?
Ono sto radi Bakir podsjeca na stvari od prije 30 godina, 20 godina, 10 godina, 5 godina, 3 godine... Trgovina je glavna okupacija SDA. Sta si trgovao u Dubrovniku???
Ono sto radi Bakir podsjeca na stvari od prije 30 godina, 20 godina, 10 godina, 5 godina, 3 godine...
Najveći Bošnjački jado ikada.
A što samo s hrvatima a ne i sa srbima. Nešto kontam hrvatski političari nas zdušno ponižavaju aovi hajde laprdaju u prazno, ali ovi smišljeno podlo biraju kako da, stave do znanja da smo niža rasa, a uostalom Bakir nema harizmu da vodi međunarodnu politiku, ustvari nikakvu politiku.
Izetbegović treba popraviti odnose sa Čovićem. Ne mi da popravljamo nepostojeće loše odnose sa Hrvatima. Mi nemamo problema međusobno. Imamo prijatelje, poslovne partnere, porodice, komšije i sve je ok. Izetbegovicu, Covicu, Dodiče, vi i vaše strane prepucavate se između sebe. To je vaša stvar, ne naša. Vi narode samo slušajte šta institucije kažu a ne stranke!
Kada jedna struktura bosanskih Srba smatra da ima pravo da donosi odluke u ime svih, da ignoriše druge. To je nasilje nad pravima drugih, nasilje nad istinom, nasilje nad ustavom i zakonima. Nastavak jednostranog djelovanja koje ne može dobro završiti", kazao je. A KADA OVO ISTO RADE BOŠNJACI NAD HRVATIMA TO JE PATRIOTIAM pročitan si brale i ti i tvoja pilitika
Pitajte nas Krajišnike a i ljude u Posavini kako utopiti odnose. Doduše mi ih nismo ni zahlađivali živimo skupa u miru oduvijek, oni poštuju Bosnu kao svoju zemlju, vole i Hrvatsku, mi poštujemo i volimo njih kao naše sugrađane a volimo i Hrvatsku... Znamo ko nam je bio neprijatelj broj jedan, a da ja mrzim svog kuma zbog jeftinog populizma političara i ispada Milanovića, nema šanse. Pomogli smo im oluji a i oni nama u dana 95. Jedni bez drugih ne možemo.
Braćo Muslimani, Izetbegović je kriv za loše odnose s braćom Hrvatima, a Čović je radio ono što 90 posto Hrvata ne odobrava. SAMO ZAJEDNO može4mo vratiti granicu na Drini i spriječiti Srbiju da prijeđe Drinu...Mogli smo ih zajednički poraziti nakon Oluje i potjerati preko Drine, alio Ameri bili glupi....https://bleiburg.jimdofree.com/zanimljivosti/%C4%8Detni%C4%8Dki-zlo%C4%8Dini-nad-hrvatima-i-muslimanima-u-bosni-i-hercegovini-tijekom-drugog-svjetskog-rata-1941-1945/