Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ti si bahat i ne postujes ovu drzavu i ovaj narod
🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Moze li mi neko objasnit kako je bahato da ljudi zele da sami sebi biraju predstavnika?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
a postivanje je da muslimani Hrvatima biraju clana predsjednistva
Tako to razmisljaju nazadna bagra
Zoran Milanovic, Milorad Dodik, Dragan Covic, tri velike Hrvatine dizu tlak islamiziranim Srbima na preko 200. Ali jos je veca tragedija zasto to rade. A rade, samo jer im govore istinu. Govore im istinu da pokusavaju napravit svoju islamsku drzavu na krscanskoj zemlji, da pokusavaju tiho otjerat Hrvate sa njihove zemlje. Da pokusavaju kroz takozvanu gradjansku drzavu napravit islamsku republiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zato Franjevci u BiH navode Bosna srebrna. Većina ih se i ne smatra Hrvatima. Kad i nisu. Bosanci su i katolici i Muslimani i pravoslavci.
B. Izetbegović zaboravlja da je Z. Milanović također Balkanac, kao i on, te da se ponaša kao i većina drugih političara tog plemena!
https://www.youtube.com/watch?v=vf5CDiytQrY
bolestan.
Taj HVO kojeg spominješ je organizirao prvu kakvu-takvu obranu Bosne i Hercegovine od velikosrpskog agresora dok je tvoj otac govorio: "Ovo nije naš rat" Taj HVO je bio nositelj obrane i deblokade Mostara, Kupresa,Livna,Čapljine i cijele Bosanske Posavine. Prema tome, bopje ti je šuti.
Upravo tako , i pored tog HVO i ABIH , postojala je i VRS , treca strana u sukobu . Sve tri strane su izjednacene na kraju . Svi su nesto kobejagi odbranili od nekoga , a svi su ga takodje popusili na kraju od nekoga . Stoga , pusiona svima kako god pogledas .
Stvarno si se*onja Milanoviću, nisi došao na ćevape
Najveci debil izjavi…
To mu je jaran
Propada bakreni
Ti se nasao da pricas o bahatosti, krivo ti je sto nije placenik kao onaj ker Mesic. Zar nije bahato ocekivati da dodje tebi na noge varalico jedna.
Šta uradi crni Bake, ugušila te sebi-ja i narod si bacio pod noge, ni posla ni, ni prava, ni suda ni pravde, ni vakcina.ništa ti sem prazne slame nisi uradio.
Džizija je zakon za Hrvate!
Ublehasu izadji vise iz politike nisi ti za ovog posla, nizasta nisi sposoban, lazes,petljas vjerovatno valjas onoj zloci od tvoje zene.
Ja, i?
Upravo tako predsjednice. Dosta je gazenja po Bosnjacima. Ima nas preko 50 posto u drzavi, toliko i vlasti zelimo. Ima nas 80 posto u Federaciji, toliko i vlasti zelimo. Sve drugo je aparthejd.
Slobodno, al izvan naših gradova sresnje Bosne i zapadne Hercegovine.