Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jebeš narod i državu 'ajte vi na zasluženi godišnji odmor !!
Kako li ce sad komentatorii kliksa moci lupetati o “nepostojecem holokaustu” i slicni izlivi mrznje prema Izraelu i jevrejima….aaa..to vam nije palo na pamet…eeee. Bice cirkusa.
Pa skote odmor ti je od kad si bio u trezoru
Mrs majmune
Ma kakvo crno odustajanje za 40 dana. Zna se sta je na 40 dan. TEHVID koji cemo prouciti mada ge ne zasluzuju (ali mi smo merhametli) za pokoj tzv. RS. AMIN
Muslimani su, koliko vidim, odustali od svakog normalnog dijaloga i sa Hrvatima i sa Srbima. Po njima svi Srbi su genocidan narod a svi Hrvati su ustaše i tome sl. Od Inckovog zakona u praksi neće biti ništa. Bit će halabuke još koji dan, a Mile i ekipa će nastaviti po starom. U sv. slučaju običan narod je i dalje u ogromnoj banani, tako da tko ima neku koliko toliko solidnu varijantu neka bježi odavde glavom bez obzira.
pa kad su godišnji odmori nemojte (mislim na sve vas političare!) primati platu 2 mjeseca, ionako planirate "raditi" tek od septembra........cccc........ :(
Ovaj nije svoj. I ti hoces da budNes Predsjednik???? Levatu jedan sa koeficijentom inteligencije jednake broju cipela koje nosis zar ne kontas da su RS politicari rekli svoje i sada samo raspakivanje Daytona dolazi u obzir, jer su ga doticni kolektivno i svjesno prekrsili plus sto prkose cijelom civiliziranom svijetu i kontaju da mogu osnovati svoju drzavicu stvorenu na genocidu i etnickom ciscenju. Tesko onom koga ti vodis.
Još samo da SDA prestane insistitati na postojanju RS u BIH
Tako su zasljepljeni bošnjaci i '91-e govorili : "Neće nas"
Bakironi ostaje 2022. Valjao ti je Incko k'o ozeblom sunce... RS na meti Amera i Njemaca ne može izdržati. Nema to veze sa politikom mudžosa, jednostavno je zapadu pun K ovih budala u RS-u.
Nemoj se ti javljati uljebu i ratni profiteru i izdajico. Ti, otac i vaša stranka se prodali državu.
Booooookkkiiirree
Nedajte im platu i tacka.Kao prvo svuma odbijte 50% od plate.Eto ih vec sutra jer su u kreditu do grla.Hahahaha.Potopi ih Dodon ko djecu malu.Nego gdje adz bulumenta.Suti i ne javlja se.
Bili tebe ridji debilu. Zivot ti godisnji odmor.
Nemoze se negirat nesto sto nije ni bilo iako mi je iskreno mnogo zao za veliki zlocin koji je pocinila Srpska vojska u Srebrenici nad muslimanskim vojnicima a hvala Bogu žene i djeca su pusteni na slobodu.