Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okusili smo mudrost vec vise od 27 godina..svaka cast..!!!
hahaha
ma ja nije mudro kad SDA ide u opoziciju 🤣🤣🤣🤣🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
oj boze al je bolje izdat cijelu drzavu da sredis poso u bolnici zeni
Sto je najgore on jadan misli da mu je zena u Zagrebu studirala, a ona se vucarala sa Arminom Poharom, on joj je ispite zavrsavao...
Zbogom ibrete
E Žile prokužili te ljudi truho si do kosti od poganluka penzija stoko izdajnička
Ajde Žućo u opoziciju ostavi na miru ljude da malo ljuduju Bošnjacima ribnjak pastrmke nisi napravio samo svojim stranačkim kolegama hotel za hotelom u penziju skini se Bošnjanima sa grbače
Ko je Čoviću i Dodiku pravio ustupke ? Pa ti. Čoviću si dao ministarstvo pravde, komunikacija, i finansija. Otkako znam za sebe, Bevanda je u ministarstvu finansija. Ceste Federacije dao si HDZ-, gdje je vjeciti direktor Ljubo Pravdić. Okružio si se nepismenim, ali poslušnim ljudima. Afera Asim, respiratori, Osmica, ženina diploma, revizija presude za genocid, ubistvo Memića.......u ratu ste se bavili švercom, sad isto radite. Ti , Dodik i Čović ste 3 brata po kriminalu.
A ko kaže, otac ga pomilkio po ...
Bakire - MARŠ! Toliko ste afera imali, toliko su pokrale tvoje stranačke kolege, jel te imalo sram!?
Vi ste kriminalna hobotnica, unazadili ste Bosnu i Bošnjake sto godina
TO ŠTO STE UZDRŽALI U GLASANJU PROTIV IRANA U UN BIO JE PRAVI POTEZ. OD VAS OČEKUJEMO JOŠ TAKVIH POTEZA, PA ČAK I POTEZA KOJI VAS PRIBLIŽAVAJU RUSIJI (KOJU LIČNO NE SIMPATIŠEM). PRAKSA JE POKAZALA SAMO AKO SI REMETILAČKI FAKTOR OVI SA ZAPADA ĆE TE UVAŽAVATI, UPROTIVNOM AKO IGRAŠ SAMO NA FINJAKA ONI TE GAZE. ŠTA JE ESCOBAR, PA TO JE AMERIČKI "POTKOVANI" TEGELTIJA.
IZGLEDAS KO STARAC FOCO OD STO GODINA, OD KAD SI IZGUBIO IZBORE TI I TVIOJ RADIKALNI ISLAM.KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA.HOCETE VI BIRATI SEJDU KOMSICA KOJI JE JEDINI PROFITIRO A VAS POSLAO U SMETLJISTE POLITIKE.
Mrsh stoko manipulatorska! Nema ti vlasti vise nikad!
A šta je mudro???
Zapamtite narode, za svaki zulum ce neko odgovarati. Dali sam zulumcar ili njegovi potomci, i nije toliko bitno, ali ce odgovarati i ispastati.
Hajde Bakire ne keki… popušio si ovaj put i mislim da je to bilo to što se dinastije Izetbegović tiće. Uzgajaj ruze i spremi Sebiji večeru kad dodje umorna iz bolnice!
Na frontu u Trezoru. Predsjednistvo je tu da se bavi vanjskom politikom. Ti nam pomozi da stanemo na noge unutar zemlje. Postedi nas sramotnih i subjetivnih presuda. Presuda Memic ce otvoriti novih 100hiljada radnih mjesta ali, nazalost, van granica ove korumpirane drzave.
Pravit ce te vi njega od blata.