Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lejdis end dzentlmen, ajm proud tu prezent ju the bigest MORRON in Bosnia and Herzegeovina, Mister BAAAAAAAAAKIR IZETBEGOVIC!
APLAUZ!
opstepoznato je da politicari jedno misle, drugo govore, a trece rade...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dok je tebe bakire i slicnih iz sdha, sdp, sbb..., Bosnjaci, Muslimani ne mogu imati vece dusmane.
Ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije BAKIREEEEEE, da te nije BAKIRE.... SDA krademo ti i ja, SDA krademo ti i ja...
Šta si prodao-prodao si.
Bakir pusti se ti dominacije gledaj kako ljude zaposliti ta prica ti vise ne prolazi SMRADU LOPOVSKI
"Da li će to biti općine, da li će to biti područja, ali Bošnjaci moraju imati izvjesnu sigurnost i zaštitu, nešto što će im garantirati da nad njima neće biti izvršena dominacija", kazao je Izetbegović." Do kad ce vise glupi narod padati na ove predizborne glupe price o nekim zastitama, cuvanju SVOG naroda itd??!?!?!? Ne pricaju o ekonomiji, nezaposlenosti, korupciji, dugovima samo znaju pricat o podijeljenosti, ratovima i 3 konstitutivna naroda!!!
Istina je da je rahmetli Alija Izetbegovic kupio Avaz na ime fahrudina radoncica u cilju mediskog jacanja sda stranke, vjerovatno je mislio da ga
Glasajte vi za ZLOCINACKU TVOREVINU SDA I NE BRINITE! Doveli su ovu drzavu U PM OPLJACKALI SVE STO SE MOGLO OPLJACKAT -Al njihovi KMETOVI u 21vijeku SU SLIJEPCI JEDNI FRUSTRIRANI Dace vam bakir kostiju od SVOG PECENJA STA SE BRINETE???
Jedina drzavotvorna stranka je SDA, oni se ne bore za fotelje vec za drzavu u gradjane BiH, bore se da ljudi bolje zive, da dovode investitore a ne kao prosrpske SDPi SBB samo misle na Izbore, zadnje 4 godine samo su blokirali i ispunjavali zelje genocidnom entitetu, Sada je SDA rekla Stop rastakanju BiH i zapoceli su odlucujucu borbu za spasavanje i oporavak drzave, poslije katastrofe kojoj su joj SDP iSBB nanijeli, Svi se nadamo da ce SDA uspjeti sprjeciti i oporaviti drzavu koja joj je posljedne 4 god. nanesena.
pa SBB ko bi drugi? :)
Jedini garant da ce gradjani Mostara imati sigurnost i zaštitu je da se Izetbegovic i Covic prestanu ponasati prema ljudima kao ovcama. Posto oni to ne mogu, jer nemaju nista suvislo ponuditi u politici, onda je najbolje da odu. Na smetljiste istorije.
Drugovi, jeli slucajno ko od vas vidio mog Vjernog Psa i Slucajnog Prolaznika Zlaju??? Trazi ga Drug Kukanjac.
greska je u tome sto NAROD nije pratio SDA
hahahhaahhaa kad se sjetim samo te izjave
Braco Srbi muslimani... vratite se vasih korjena i mira ce biti na ovim Prostorima... niko ne moze da zivi u lazima
Jel to sve sto znas?. Treba li ti pomoc u znanju (edukovanju)?
Predsjednik Izetbegovic i SDA jedini mogu spasitit drzavu BiH i Bosnjake, uhvatili su se teskog posla i problema kojeg su SDP i SBB stvarali zadnje 4 god. Svaka cast Predsjednice i SDA, Bosnjaci su uz vas
Kada se SDA i HDZ nesto dogovaraju to na dobro nikad ne izadje ... Mostar ste doveli na samo dno, a sada prosipate price o zivotu u Mostaru, pa da ste mu htjeli dobro ne bi ga ni doveli u ovo stanje.
Tvoja izjava je tocna. Postojali si dogovori za rotaciju gradonacelnika. Sta se je dogodilo, mnogi zaboravljaju. Beslic ostao na vlasti. HDZ ih izigrao pod navodom, da se SDA nije drzala onoga ,sto su se dogovorili. Posto SDA brzo zaboravljadogovorenog, ne daje nista u javnosti, gradjanima se daje jos manja mogucnost, procijeniti rad SDA. Svaki pogresan korak SDA koristi HDZ za sebe. Pitanje grada Mostara i odluka nikada nebi dala SDA ili HDZ-u da odlucuju o njemu. SDA i HDZ me podsjeca na vranu i lisicu, koje su jedni drugog nadmudrili.
Klix je SDA portal. Oni koji ih redovno prate sigurno su primijetili da nas svakodnevno i to vise puta na dan traumiraju Baketovim slikama i uvijek je sve u pozitivnom kontekstu! Šta je s nezavisnim novinarstvom? Zašto niste profesionalni i objektivni, nego ste u talu s onima koji uništavaju ovu državu i jadni narod u njoj?
Pa vi ste dokaz da treba raditi a ne samo boriti se za fotelje kao sto rade prosrpske SDP i SBB koje su vec poceli predizbornu kampanju i vec poceli obmanjivati i lagati javnost, ali Patriotama iz SDA ne pada na pamet da zapocinju predizbornu kampanju,vec odano rade da poksaju koliko toliko stanje normalizirati poslije ove cetiri gpdine SDP-SBB rasturanja i nerada. Bravo za SDA Patriote.