Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinjeni??? Ko je ujedinjen? S kim? I ovaj debelokožac ima časti i obraza da javno kaže da smo ujedinjeni, a kad smo zaista bili ujedinjeni, njegov otac je radio sve da nas razjedini (zato su mu i čukununučići materijalno obezbijeđeni).. Kakva ironija, pa ovo je nevjerovatno... Jedino što ovu sirotu zemlju može koliko toliko da ujedini jeste ekonomija, ali ne ona koja se svodi na otvaranje šoping centara, nego ona koja podrazumijeva proizvodnju i izvoz..
ujedinjeni arapski emirati...
danas u visegradu dije su mucki ubijani i paljeni bosnjacki civili dije se nocu jos vapaji cuju balkanski barbari i mitomani pravili pir uz jak i neugodan miris pecene prasetine,rakije,neopranih anusa i znoja prvenstveno slaveci sebe poslali poruku mrznje
To kad kazes "Bosnjacki" ko da Bosnjaci dolaze iz neke druge drzave,a Srbi iz druge,dijelite Bosnu nesvjesno.Ubijani su Bosanci islamske vjerosipovijesti,tako reci.
Na "Bosnjackoj" zemlji,nije na Bosanskoj,jeli October majku ti izdajnicku hebem,hebo li ti Pavelic majku.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Davno si se ti ujedinio s vojvodama i kriminalcima.
Izetbegović: Nema adekvatnijeg mjesta od Sarajeva da mi ujedinjeni politikanti pošaljemo planetarnu poruku nemira.
Pa ovaj lik sa slike nije baš normalan. Čovjeće promijeni te idiote oko sebe, ove koji ti pišu tekstove sa nebulozama! Koga si ti to sada fasovao kao spin majstora?
Ima li ikakav 'Gavrilo Princip' trenutno u Sarajevu, čisto da iz principa rokne ovog tiranina Bakira?
VEČERAS JE MIRZA SELIMOVIĆ POBIJEDIO U SRBIJI.... SAMO SPORT I MUZIKA MOGU GRADITI SUŽIVOT I RAZVIJATI TOLERANCIJU.. GDJE SE UPLETE POLITIKA TU JE ZLO I PROPAST!!!!!!!!!!
TO SAMO MOGU GRAĐANI URADITI SAMI ....I RADE....GDJE SE POLITIKA UPETLJA TO JE OSUĐENO NA PROPAST !!!! I TEBE JE VIŠE DOSTA....LEZIHLJEBOVIĆU..... DOK JE LUĐAKA KOJI GLASAJU ZA TEBE TI ĆEŠ VODITI POLITIKU.....PROPASTI..!!!!
TAKO JE MIR JE NAJVAZNIJI
sada zelis mir kada si sebe i porodicu izebegovic obagatio ti i tvoj otac narode sta nam radi ovaj covjek imate li vi oci
vas zanimaju samo pare evropa se boji da se SFRJ ne ujedini i tako u krug
Ne znam, znam da istorija nekad i pionima da priliku da izigravaju kraljeve, nesvjesni veličine uloge koju obanašaju, besramno gazeći zemljom bosanskom, nemušti i nejaki da naprave išta sem vlastitih nekretnina... Jesi li ikad pomislio da nisi dostojan življenja, da je tvoj minorni život prošao u sakupljanju ovozemljskih blaga bez brige za narod? Znam da nisi, jer još živiš, a ništa žrtvovao svoje nisi...
Gavrilo Princip je sramota za cjeli srpski narod, i cudi me da ga neki prikazuju kao heroja a on ubio zenu, Pa to je sramota.....
SDA je uvijek saradjivala sa okupatorima
srpski Terorista Gavrilo Princip ubio trudnu zenu, i to je za srpsku gamad heroj...
...brižni bošnjo..
Sofija je imala 47 godina kad je ubijena....
Sarajevo je poslao poruku rata kad ste ubili svata gardovića, tako da više nikad nikakva poruka mira iz sarajeva neće ići! Više vam niko ne vjeruje! A mržnja vam je jedina odbrana, što bi vam rekao selimović!
To naravno opravdava skoro četvorogodišnje izgladnjivanje, opsadu, grantiranje, snajperski "rad" po djeci i građanima Sarajeva koje je potom uslijedilo. I eto, Sarajevo nikad i ničim nije obilježilo atentat na Nikolu Gardovića, to naprosto nije imanentno supstanci Sarajeva, to je i onda bilo nemetnuto Sarajevu kada je zamiješan beton za otiske cipela broj 38 na mjestu atentata na F.Ferdinanda... Mi ovdje malo manje slavimo te "stvari"...
bezsmisla; Malo je bezobrazno to sa Gardovićem. Treba pogledati ko je bio u svatovima i koliko je ljudi poslije te svadbe nestalo netragom. Nikada nisu htjeli biti svjedecima!
Ko je ujedinjen crni Bakire?! Da si imao zrno mudrosto, otisao bi na teraviju i nebi dolivao ulje na vatru. Ovako si i sam otkopavao stoljetnu mrznju....kao da nema vec dovoljno mrznje?! Nije mi jasno kako ne vidis da ovo vodi samo dubljim podjelama, a onda pomislim na seljacine koje te savjetuju; bivseg Radoncicevog urednika i onog prigradskog ekonomistu Camdzica....i ne krivim te vise.