Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodi, nema te, gotovo... Srbi vise nece da pushe tvoje price, satro Srpska republika, a pustio si ih da segladni i zedni guse u govnima posle poplava... E moj Dodi, Dodi, ne sakupljaju se tako glasovi, na glas si za Srbe, a u sebi samo za sebe, nece vise niko da te podrzi, normalnim Srbima su se oci davno otvorile, a imas jos nekolicinu genocidasa koji te podrzavaju, ali nedovoljno... Tesko politicarima kada narod otvori oci, samo valja to docekati, treba sabura...
dobili su upozorenje 07.02.2014 ali izgleda misle da se narod zeza
Isto kao i Bakija. Istu pricu prica godinama, a sad kad se na politickoj sceni pojavio i Ceric, Bake je propao
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa šta je taj Dodick neki kabadahija pa on određuje gdje će ko hodati ?
Daj ba ne nasjedaj na gluposti ovoga kriminalca sa slike,ko mu brani,laze.
Ma iskreno me boli racqu dali mu brani ili ne onako postavio pitanje šta je taj Dodick se umislio da je njegova Bosna,Kako je krenuo on će običnim građanima govoriti ti jaro ne možeš ici tu ee ovaj može hajde ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
POSTAVLJAJU KAMENJE TEMELJCE A GOTOVE FABRIKE PROPADAJU! I OVAJ ĆE KAMEN ZARASTI U TRNJE!
Bakir spašava Republiu srpsku od Dodika!
Bakir odnijo fabriku u Doboj a Sarajlije,zenicani i mnogi drugi rove po kontejnerima trazeci bilo sta,necemo mi sa ovakim politicarima doci pameti nikada i treba Cerica glasati,probati i snjim.......
GOSPODINE IZETBEGOVIC I GOSPODINE DODIK Skidam Vas sa Vlast, ne radite za NAROD NI U INTERESU NARODA. Po Ustavu Republike Bosne i Hercegovine gubi te Vase funkcije i morate odgovarati pred Narodnim Sudom. Ugroziliste integritet Domovine, Ugroziliste integritet Naroda. Narodni Sud Vas proglasava Krivim izdajom Domovine. Imate rok salbe.
Ovako. Sta ako mobilisem 500.000 vojnika, u Fedraciji i RS? Smijes se! Jer je nemoguce! A Sta ako stvarno mobilisem 500.000. Jel ces se smijati? Neces! Tada kidate sa vlasti i vise Vas nema, nikada!
Flesh, organiziraj vojsku, ali birača, koja će sve ove iz grupe 7 veličanstvenih skinuti sa vlasti i naravno smjestiti iza brave. Da ne zaboravim, ukradeno vratiti radnicima i narodu! Imaćeš najmanje 1.5 milion vojnika!
Jeli Vi, Izetbegovic i Dodik mislite da je bh-narod toliko zaostao da samo u vase molitve veruje? Eh, ne vjerujemo! Jebala te Federacija i Republika Srpska, vrati narodu pare, imamo djecu da odgajamo!
IZETBEGOVIC i DODIK Mislite da ste popili mozak citavog svijeta? BH Telecom I Srpska? I da se Bosna moze voditi za nos kao, postovano, Africko pleme? I don't think so!
TI I DODIK, VAKUF MAJDAN! DOLAZI ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!
kresali ga njegovi azerbejdzanci i njegove vehabijske skupine.... a isto je to i sa dodikom ..fuj obojica
Tako je Predsjedniče! A Dodick će svakako u majčicu Smrdiju,čim ga ovi njegovi nabiju nogom u guzicu,jer nije više ništa ostalo da ukrade.
E pa babo ti je potpisao ovakvo uređenje, ove nakaradne zemlje kojom vladaju dodik ti i slični, sad se malo ko fol prepucavate, a garant imate barem 2 firme fiffty fiffty ????
I za jednog i za drugog me z..... neka stvar
odmorite mozak www.nebitno.net
Dodik je po meni najmoćniji čovjek u ovoj državi koja se zove Be i Ha.
Dodik je karina,kao i Bakir,samo im glupe Bosnje daju na vaznosti ovako.Kontaju nasekirace Dodika,gluposni.
Samo naprijed za dobrobit svih gradjana BiH predsjednice, neobaziri se na divljake i provincijalce...
Jesil iz pošte ili bhtelekoma?
BH Telekom