Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon je dosao i taj trenutak Bakir daje izborni zakon Čoviću u zamjenu za očuvanje Sultanije Sebije, preko Gordane Tadić koja će ostati nijema na ubijanje ventilatorima i lažnim diplomama.
Bakir Izetbegovic ce definitivno sahraniti Bosnu i Hercegovinu! A vi i dalje nastavite komentarisati i glasati za SDA. Nevjerovatno!
Riđi gdje si nas sad prodo?
Znaci Izetbegovic je opet pravio neke dogovore na stetu vlastitog naroda. Glupo bi bilo ocekivati da je on dio bilo kakvog pravednog rjesenja.
Samo nešto ko fol dogovaraju, poenta BiH nije samostalna država kako se slavi za praznike, nego potpuno zavisna od svih, samo idu na raport da čuju naređenja i da prose a što će državu uvesti u vječiti dug koji niko neće moći vratiti i polako će uzimati resurse, na 1 mjestu pitku vodu, a pve zaboli k... za buduće naraštaje,daj da se napljačkaju dok ih ovce biraj
Blizu smo mi 20 godina
Sramotite nas samo
rijesenje svih problema pohapsiti "lidere" i njihove satelite
Koliko su oba ova naroda opcinjena Amerima i ne dovode u pitanje njihovu iskrenost i cistocu ne bi me cudilo da do dogovora moze da dodje.
Sam naslov govori, da ovdje vlada propast, tekst suvišno čitati. Kad ti kao država nemaš 25 godina ovaj zakon.
ovaj ridzobradi, je najsretniji mafiijaš na svijetu,92 god se dokopao ključeva narodnog Sefa i nikada ih nije vratio
VELLA BLACK GOO>>>>>YouTube.... Imate sta viditi I nauciti. https://youtu.be/knEGVmL_RiQ
gdje Fahro? a ja na crnu listu ide pa je pobjegao u CG
Rahmetli Alija je popustio da bi rat stao sad to samo Bošnjaci plaćaju a to nije u uredu.
Samo da krčmi i da ostane na vlasti baš sve će dati kao i otac mu. ✓Politicka inteligencija ravna nuli kao i glasackog tijela.. Nadam se da će nas kao Bošnjake istrijebiti u sljedećem ratu
Gledam te kako skupljaš lovorike, kako daješ izjave da radiš za više ciljeve. Sviraš kurcu, prodaješ nam maglu, ides po inostranstvu i slavis svaku nagradu. A mi treba da budemo srećni zbog tebe, ovde gde ljudi umiru od gladi, bore se za sebe.
Je l' to aferas Zukic pridrzava vrata il' je to onaj sa kisobranom?