Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da ih nabavimo preko OLX-a
:) :)
A sta bi dali u zamjenu, tamo se nusta nemoze kupiti ni prodati,samo zamjena🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Profesionalni lazov
Stojimo mi 20 godina
1992. se u BiH radilo 33.000 muslimana, a muslimana ukupno u BiH je bilo 1.949.000. 2020. godine u BiH se rodilo 14.000 Bošnjaka i optimistična procjena je da u BiH živi danas 1.597.000 Bošnjaka. Zapjevajmo svi zajedno hit Džavida Pamukovića: "Hvala BH Armiji, SDA i Aliji" https://www.youtube.com/watch?v=5jnXa46vsL8
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kirbo misli a drugi delaju i nabavljaju eee moj Kirborade al' nas uvali i zavali
Bakire koji si ti jad od covjeka, ne mozes ni razumjeti, jer da mozes ne bi bio tariguz Vucicevog dupeta. Odigraj sutra jos partiju saha sa Vucicem, mozda te pusti da pobijedis!
U Obalu Slonovače stiže 500 hiljada preko COVAX-a ... imaju veći uticaj od Bakira ... Bokir trožio 100 hiljada rooodnih mjestoo ...
mrs u bunker kakire
Vakcina nemaaa, more bit bidne al sad nema
Mislim!?
Evo opet Izmetbegovic laprda
Mrss majmune
Samo donacije, za sve se gleda i ocekuje se da neko donira, pokloni nešto. Poklonjen tramvaj, fasada, trola, kante za smeće, žičara,... Nisu nesposobni kada treba bijeli hljeb isplatiti, a nesposobni su kada treba odraditi posao za gradjane. Jad, tuga, čemer!
Daj oglas ridzosivobradi i guzova za sadake ....Zivio Gypay King. !!!1
Mafijaski boss
Slika i prilika naše države, polupismeni predstavnik kojem žena upravlja umom.
Ebalo te mišljenje. Svi ljudi svjeta imaju mišljenje o bilo čemu. Niko nema ništa od tvog ili bilo čijeg drugog mišljenja. Konkretne stvarau su bitne.
To sta ti mislis okaci macku o rep. Treba da se stidis. Do sada niti jwdne vakcine niste nabavili. Vucic poklonio 5000 vakcina. Hvala njemu a vama na sramotu. Koronu ste iskoristili za visemilionskw pljacke. Sve vas treba na robiju poslati.
Misli...