Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevin je ko matora ruska kurva i ako imaš imalo obraza izbacićeš ga iz stranke a onda podnjet ostavku
@Nepredvidiva Nevin je ko matora ruska kurva i ako imaš imalo obraza izbacićeš ga iz stranke a onda podnjet ostavku :DDDD Himenoplastika ce ga uciniti nevinim , zastita zelenih i ridjobradog i Mustafe Cerica tako da ce mu na kraju kriminal okarakterisati kao halal , nalijepiti mu certifikat nema dovoljno dokaza . ccc
BOOKIREEE OVO JE TEK POČETAK! DŽANANOVIĆ,ZUKA,BLIZU SI I TI...
dabogda umrlo sve sto je sda
bakire,aako i jednu rijec progovoris u njegovu odbranu-to ce biti tvoja presuda samom sebi.pa bujrum pasa solidni.
Nevin kao Sejla Vrabac iz Svrakinog 😂😂😂
hahahahahaha,ovo je vic mjeseca svega mi!kaze nada se da ce dokazati nevinost hahahahahaha
da se posteno sudi, lakse bi kurva u javnoj kuci dokazala da je nevina nego bilo ko iz vrha SDA, a ovaj pogotovo..
KAKO?
Haha! Bakir 100% ZNA da je coek nevin, jer tako MORA biti
Nevin k'o Mia Khalifa.
Mene čudi da se da povjerenje osobama koje su mutne i motivisane samo za jednu svrhu - pljačkanje. Bakir ili je glup ili je lopov. Sigurno nije lopov jer je rođen u trezoru a da je glup sami presudite.
tako je predsjednice! ako se dokaze da mi je brat rodjeni.
Bake sjeba SDA sa mafijaskim politicarima nema ih 5-6 cistih u SDA ali narod mora da zmiri ovi iz SBB jos su gori.....
ZAMJENIK ASIM SARAJLIĆ - BRAVČE! ILI ZUKIĆEV UČENIK, JASMIN TEROVIĆ...
Slika kao sa komemoracije! Mogli ste barem poskidati mantile i duge kapute. Ruke u pokajničkom položaju, nemoćnog čovjeka! Sam izgled govori koliko ste aljkavi, površni, nemoćni, neinventivni! Sve depresivno, nigdje vesela čovjeka, žene! A kad generalni "padne", mnogo se njih u stranci "preznojava"?
U svakoj normalnoj zemlji .kada se optuži sekretar stranke, predsjednik bi se pozvao na pošten proces ,možda bi podnio i ostavku , ne bi nikog štitio i vjerovao bi u pravosudne organe a ne u nevinost optuženog. Ako je imalo osviješten , makar vizualno .izabrao bi bolju binu a ne ovu iz pogrebnog društva. Tuga ga vidjet kao da se iz čečenije javlja kasnih 90-ti. On nevidi mi gledamo a nrd zna. Cirkus.