Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sad nebi nikako eno vam HDZ pa sa njima pravite vlast ionako ste 20godina u ljubavnoj vezi....
Nek ne bude vlade do sudnjeg dana al snsdov ministar nece biti na stetu srba i bosnjaka u fbih vec na stetu hrvata pa nek im covic objasnjava sto je njihovo mjesto dao dodicku.
Komšiću ne mijenjaj mišljenje. SDA želi sa braćom iz HDZ-a da dijeli i pljačka našu državu, nemojte i vi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sda isto picoke popustaju covicu..podrska komsicu!
glup si,ne poznajes politiku,jedan si od onih koji lupeta u prazno ,klasicni bosnjo,koji sve zna,a nije ni procitao ustava ,niti kako uopste funkcionise politicki sisem u bih.... jel ti stvarno mislis da SDA nebih volila da sutra bez hdz-a ne formira vlast.. to je idealno...ali q. kad moras sa njima...
i sta ti sad kao ocekujes da ja tebi dam neki suvisli komentar samo zato jer si papak koji recenicu zapocinje sa "glup si",jer gutas slova i pises sastavljeno gdje ne treba itd itd!!e pa osvijesceni Bosnjo,malo sam osvjesceniji od tebe i mnogo bolje poznajem problematiku nego sto mislis ali mrzi me sa takvima voditi raspravu!dakle ,podrska komsicu .bakiru veliki minus sto popusta neprijatelju ove zemlje!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I šta ili će bit novo? Pa sve što se događa u Bosni još od "Načertanija" sročenog 1844., od Ilije Garašanina (1812.-1874.).srpski književnik, političar i premijer, u kom jasno piše: ...”Из овог познања проистиче черта и темељ сeрпске политике, да се она не ограничава на садашње њене границе, но да тежи себи приљубити све народе српске који ју окружавају”...( čirilični orginal) “…Na ovo djelo treba osobito vnimanije “obratiti i istoriju” o kojoj je gore reč dati napisati črez čoveka vrlo sposobnog i duboko pronicavajućeg”…
“ …Na istočnog veroispovedanija Bošnjake (1844.) veći upliv imati neće biti za Serbiju težak zadatak…”
 (latinični prijevod) --------------- Uporedi li se, i pomno analizira "Načertanije" sa svim događajima i sa SANU Memorandumima (1986. I) i (2012.II )..., i sporazumima Tuđman Milošević u Karađorđevu, ponašanjem Dodikaa..., Čovićaa... po diktatu iz Bg, i Zg, pa evo i javnim istupima Šešelja ovih dana i nakon Haga, sve je jasno i onim koji to neče, izuzev Bošnjacima i Bosancima koji ne smiju ni da TREŽE ZAŠTITU od onih koji su organizovali Dejton, da se bar na balkanskoj Evropi i bar jednom konačno unormali situacija. Valjda su zaboravili da je odavde krenuo najkrvaviji rat na planeti nakon kog su formirane i UN-e. Pa i Zg. i Bg. su potpisali Dejton, ne da se miješaju u BiH nego da se maknu od BiH i sa oružjem i sa aspiracijama i špekulacijama. To je jedino glasno, mada "nediplomatski" rekao Bgd-u, Željko Komšić sa..."Dalje prste od Bosne"..., pa ga svi i do danas napadaju.
Bakire slusaj svaki dan !!! https://www.youtube.com/watch?v=QgVIbug7-6c
Pa naravno i ne trebate u Vladi bit' DF jer ste nesposobni. A Zeljko mi se zgadio. Naviko' covjek na visoke funkcije pa sad uslovljava.. FUJ zgadio mi se. Uz to, samo te tvoje duper interesuje a ne boljitak ove drzave. Glavonja. FUJ FUJ FUJ dobro je rekao Alen Islamovic g----a go--a g-na.
ja komplikovane drzave, bolje ovo unistiti i naseliti japance
Gospodine Izetbegovicu koja si ti ovca za sisanje. Prestani vise biti fin i dobar vidis date Dragan Covic vuce zanos
Hoce kao i sto put do sada haha odbjegla nevjesta
Komšicu, ti si pravi kre..n, .ovno SDP-ovsko. De se dogovori sa kloniranim lažumđijom iz Konjica kako razvaliti ovo malo Bosne. Ja većeg jade i mahalaša od tebe nisam vidio. Et, od toliko svatova našli baš tebe da hebu. Tukneš na Zlatomira 100%. E sad si 100% bosanac, al malo sutra.
Čauševićev iskaz državnim istražiteljima: Na Čovićevo insistiranje UIO kupila zgradu u Mostaru vrijednu dva miliona KM, a zgrada je bila vlasništvo Sokola - Mostar, pa Čovićevog kuma!
Po Ustavu i po Zakonima, a ne po "minder" sijelima.....
Bravo Željko hebi im materesine...
Nadam se da češ konačno sjahati sa leđa ovog napaćenog Bošnjačkog naroda kojeg si doveo u situaciju da bude MAJORIZIRAN upravo od onih koji se prave da to stvarno jesu,a cijeli svijet zna da LAŽU. Eto ti dolazi i Kolinda na sijelo pa gledaj da joj se dobro pokloniš da se slučajno ne bi uvrijedila i tražila u ime svog PR-a Čovića još jedno ministarstvo i možda parcelu na Poljinama za vikendicu odakle bi konačno Hrvatska mogla bolje nadzirati sve što se dešava sa Hrvatima u BiH. 20 godina Bošnjaci čekaju državu u kojoj će kao i ostali biti oni koji će se pitati za njenu budućnost. Međutim Bošnjaka skoro i da nema na 49%,a na 51% su sa ovim stavovima SDA MAJORIZIRANI u političkom smislu. Ako je SDA stalo da bude Bošnjaka taman na nekih 25% zašto to ne kažete svom narodu u lice. Popis će najbolje pokazati demografsku strukturu,ali to vas gospodo nije briga jer se računica ne uklapa u Srpsko-Hrvatsku varijantu,ali vas za to boli znate već šta.
Nakon 1993 i uništenje multinacionalne Armije BiH sve vodi prema stvaranju tri jednonacionalne i jednoreligijske cjeline. Bošnjaci su žrtvotavli BiH zbog religije, iako se stalno predstavljaju kao neki zaštitnici. nedovojlan broj Bosanaca očigledno neće moći zaustaviti ovaj višegodišnji proces.
Da sam na mjestu Izetbegovica nebi formirao vlast nikako ili bi covicu dao samo 3 fotelje, vec postoji stara vlast koja je koalicija SDA i SDP, ta vlast moze raditi do sljedecih izbora pa i do onih tamo trecih, ne vidim razlog zbog cega bi pristajao na coviceve ucjene.
Čini se da su stranački prvaci umislili da su "nadnaravna bića"..... Čemu sve ovo... ima Ustav, koji kaže kako se formira vlast u Federaciji, ko, šta i sa koliko ministara participira.... Može li se iko "pogađati" mimo Ustava, Zakona, propisa..... Oni misle da mogu sve..... Hebali vas Zakoni ak stranački faraoni, mogu praviti kompromise bilo kakve vrste....
ljudi;cova je najvece zlo ove zemlje,ne moze Bakir tu puno,govna nece dozvoliti formiranje vlasti dok sve ne uzmu. A imaju podrsku krscanske Evrope. Komsic je covjek koji ce sve zrtvovati za cast i narod,ali Bake je mudar jer zna da nema druge..jebani smo kako god okrenes...