Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sama SDA olivenje olicenja nacionalizma.
Kakve veze SDA ima sa nacionalizmom. Oni su multi kulti merhametlije. Jos malo, pa ce postat gradjanska raja.
po čemu to jarane? SDA je umjerena baš, džaba vi pokušavate u isti koš sa hdz i snsd strpat
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Joj ovih izjava. Ko im samo smislja ovo, da mi ga je upoznati
Još 1990 sjeli su Krepani krivousta Tuđman i usmrdjeli Milošević da pregovaraju o podjeli BiH. Još dok ni jedna puška nije pukala. Krepali su oba ali bolesna ideja još živi kod krivouste Čovića i smrdljivog Dodika, krepače i oni a Bosna če sve jača biti i sve veća.
Da ima imalo pravne države davno bi vi klavir svirali bolan koji debil treba biti da vjeruješ ovom liku napravio je od BiH državu staraca i bijednika uništili ste sve čega ste se dotakli je da božija kazna vas stigne za svo zlo koje ste nanjeli najviše našoj omladini koju ste raselili
sjede u predsjednistvu dva clana koja su probosanska i sta od toga imamo?Dodik sve sam blokira.Zato postoji vitalni nac. interes.Ta, protokol funkcija nije vrijedna kriza, prijetnji lomljenja koplja, skoro ratne situacije, neka biraju koga zele.Treba sjesti za stol i u pregovorima traziti zauzvrat nesto sto bi na drugoj strani ucvrstilo drzavu.to nije zakon o negiranju genocida, to je istorijsko pitanje, otkad je bakir uprskao reviziju tuzbe, to je nesto sto ce gurnuti drzavu prema NATo-u i EU.
Bakir valjutne ovakvu glupost onda izadje fikus i kaze da je to sve nastavak politike o velikoj srbiji..ahahha koja kontradikcija.narode mi se ovih moramo rijesiti nikad ih vise ne izabrati.
Kad slušam ovog žutog kao da je završio prvi svjetski rat.Isto lupetanje jadnim ljudima koji klimaju Sda glavama.
Nemojte nas samo vi branit ALLAHA VAM
SDA politike nisu nacionalisticke? Nasa stranka nije nacionalisticka, SDA nije nista bolja od HDZ i Dodika.
Dopunite malo bolje Registar Boraca da Srbija moze lakse hapsiti branioce
@ RajaSkaldrme Uvijek je kriv onaj njihov a ne ovaj moj bez obzira ko je taj njihov / moj..I sve dok tako bude i dok se ne shvati da svi nesposobni ma iz koje stranke u BiH bili ne odu i ne prepuste mjesta strucnim ljudima nema ovdje napretka.
znaci izmetbegovic u defanzivi hahaha
Ja neznam ko vam vise moze vjerovati jer vasa rjec je davno izgubila vrjednost bar kod naroda kojeg si sa namjerom izdao.
RADI na definisanju jasne vizija prioriteta ,realizirati u narednih nekoliko godina ..............................nekoliko godina............................nekoliko godina..................nekoliko godina. Od 1990 do danas nisu definisali prioritete pa ce to u narenih nekoliko godina................nekoliko godina. 2055 neki treci Izetbegovic RADICE NA DEFINISANJU JASNE VIZIJE PRIORITETA KOJE TREBA REALIZIRATI ZA NEKOLIKO GODINA...............................................
ebo si nam majku! Federacija postaje dzamahirija...fuuuuuj
To iz licnog iskustva?
Necu ni da citam njegove budalastine
Nacionalisticke, ustaske, cetnicke politike ulazu milione u vanjsku politiku.. a mi se nadamo da ce se neko ‘koje dobio 10-tine miliona za lobiranje od RS-a’ to zanemariti i sazaliti na nas jadne bosnjake?!?!…