Komentari (599)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se izjednačiti žrtva sa agresorom i pomagačima agresije na Bosnu i Hercegovinu!TAČKA
ko mi? ti si bio u trezoru a Denis u Njemackoj. ko mi?
Samo vi glasajte nesposobne potkupljene clanove sda Cele i slicne, jos malo cemo mi srbima placati stetu ako ovi ostanu na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ti si krivac najveci sto svaki dan omladina odlazi u potrazi za boljim zivotom, ti si kriv sto si ovu drzavu nacisto upropastio, sto si sa komsijama i susjedima zaratio umjesto da si se borio za prave vrijednosti al nazalost ti samo gledas svoj interes nazalost.
Bas me cudi sto je Izetbegovic zaratio sa "miroljubivim" komsijama HAHAHAHAHAHAHA' Vucic..miroljubivi komsija?!!?!?!?! Kolinda Kurcarevic..."miroljubiva"...HHAHAHAHAHAAHAHAHhah
WiFi5 ,marš pseto fašističko ,krst ti hebem pred kojim se moliš pašče vlaško.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najlakse je posmatrati sa strane i komentarisati, dok su neki ginuli Bakir je uzivao u trezoru!! "Najbolji" primjer borca!
hahaha, bake i agresija, jeste agresija od provođenja vremena u trezoru i skrivanja, znam nije li lako bilo, patnjaaa, al bas
Dragi Bakire, ti si bio na sigurnom dok smo mi bježali iz mjesta u mjesto, dok smo ispračali svoje očeve i molili Boga da ih još jednom vidimo-da nam se vrate... Zato dragi Bakire nemoj se porediti sa nama...
Ko smo to mi? Koliko znamo ti si bio u trezoru a Denis u Njemačkoj. Tako da ne mlatiš i i ne porediš se sa nama, jer mi smo bili u ratu i osjetili ga na vlasitoj koži, dali svoje očeve za odbranu zemlje dok si ti uživao na sigurnom. Zato, ne poredi se sa nama!!!
Obrij se Bake matere ti.
Ovog nesposobnjakovića treba tako nabit nogom u guzicu da odleti nazad u sef centralne banke a zatim zavariti vrata!!!
Svima treba biti jasno da je u Bosni u pitanju politicki problem koji se reflektuje na ekonomiju. Treba ga rjesavati dogovorom ali ne na nacin da pricamo da smo svi krivi kako bi godilo nekom.
Bez obzira sto razni trolovi navođenjem ko zna kakvih razloga pokusavaju obezvrijediti ono sto je receno na ovom skupu jasno je da je istina sve sto je receno. Na sceni je upravo sinhronizovani napad UZP-ovaca i genocidasa ubica komsija. Narod je prepoznao sve to.
Pa dobro eto istina je. I sta cemo sad. Eto istina je da se na nama izvrsila agresija, da smo izginuli, i da pokusavaju iskrivit istinu. Ali istina je da 20 god poslije rata ljudi nemaju sta da jedu, da nam je drzava u kurcu, i da nam nece biti bolje ni za jos 20g. Sto o tome ne prica i ne drzi okrugle stolove. Sto uvijek al uvijek pred jebene izbore udara na jednu te istu pricu i ovce se lijepe na istu. I ko je bas njemu dao za pravo da prica o tome, on koji se krio tad.
Pa on je taj koji pije kafe i igra sah sa istim tim koji krivi historiju. On se dogovara sa tim ljudima i sastanci sa njima, a onda ovamo nesta ko on ispravlja.
"Izetbegović: Na sceni imamo pokušaje minimiziranja agresije na BiH, ali mi to nećemo dozvoliti", reče Bakir, predsjednik udruženja demobilisanih boraca iz trezora i sefa. čija je jednica pokrivala zonu odgovornosti "Trezor-hodnik-hapa-ćinifa".
Javljaju se Bakirovi "saborci" (vjerovatno isto iz nekog trezora) ili možda "elitne jedinice" iz Istanbula,Malezije i sl.Trebate pitati borce 10.brdske u Sarajevu kako je Bakir, kad su ga doveli da vidi kako izgledaju naše linije i rovovi (pošto je on do tada to vidio samo na filmovima),pobjegao kad je granata pukla (nekoliko stotina metara od njega),panično pobjegao u golfa kojim su ga doveli i spustio se u grad.Sad ponovo pucajte minuse, jer ste u životu svakako pucali samo iz miša.
hebem mater i tebi i agresije dosta je više kljusino priče o ratu hebo ti rat mater pusti nas da progledamo dao Bog da ti oslijepiš
Bosna se odbranila u ratu, ali pada u miru... Korupcija, laž, ohole vođe su nas doveli u 1993. Ovakvim i sličnim temama se bave dokoni veterani i generali, sada je borba za opstanak ekonomijom, da djeca i najproduktivnije stanovništvo ne odlaze. Koji će ti Q sva priča, ako za 5 godina ovdje bude manje od 1,5 miliona, od Bihaća do Zvornika. A biće tako, ne bude li se probudila politička oligarhija,
Sto ne poslusa oca grom te ubio,nisi ti za politike..
Vidim da je Izetbegović počeo govorit o agresiji pa požurio generala, Bakote okani se barem sada svoje uloge u toku agresije, znamo dobro kakva je ona bila. To svojim sda-ovcima ostavi da se upoznaju a bogati i da prestanu sa čišćenjem uma onima koji nisu članovi,simpatizeri.
Dinastija Izmetbegović je uništila BiH
Istina se ne smije zaboraviti
Ružan si brate na slici...i fizički i psihički