Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislis umres da bi njegov babo prezivio i ostavio Bosnu u amanet njemu i njegovima. Sehidi bolje da ste pobjegli i vi s porodicama, on nikog ne oplakuje. Zapamtite za buduce sukobe, za koga se borite. Steta sto mu babo i seka na aerodromu ne nastradase, bosni bi bolje bilo.
Alexa ne rise boje te Radovan u paksu
Nije nama Niko Bosnu I Hercegovinu ostavio u amanet jer nikada nije bila samo NASA kad cete to shvatite..da Bakira nema ovlastenja ni za 90% stvari koje ocekujete od njega .zaboravljate da su tu jos dva clana predsjednistva odnosno drugi narodi I stranke koje cine sve da mi koji smo vecina imamo najmanja Ili nikakva prava..Bez Bakira I SDA davno ne bi imali ni ovaj jedan od 3 djela
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Crni Labudovi su ponos diverzanata. Jedinica koja je probijala mnoge frontove. Na Vozuci su zloglasnu Srbacku brigadu za dva dana razbili. Hvala Vam na sluzbi i herojstvu ⚜️
Ponos i čast,krv i živote,neprocjenjive stvari 30 godina od rata baciše pod noge. Podrumašu dopustili da im drži govor. Zemljo otvori se...
Zavidovici ,Zenica,Kakanj imali su naj borce u Labudovima ,Dado Zavidovici ,Edin Bihorac Kakanj ,Vraco Zenica itd
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
HOĆE LI MAKAR ŠAKA OVIH ORGANIZATORA OTPORA DOBITI NEKE BOLJE PRIVILEGIJE - Ili će biti u istom košu kao i oni koji su proveli vrijeme u podrumima ???
Da ima obraza ne bi on komentarisao ko je u ratu zaslužan, bio je u najboljoj snazi da ide na liniju i da moral, ali u trezoru i Turskoj je sigurnije, da je makar poslije digao zemlju, nego pljačke, privatizacije, čuvanje leđa kriminalcima, zato ste vi lično krivi za propast države, nezaposlenost, loš standard
Realno bili ko i sve ostale jedinice koje su nosili životinjsko ime. Dobre uniforme, odlično lično naoružanje i super pejzaž za slikanje. Naravno borbeno mjesto im je bila barikada gdje se pregledala roba. Al kad zapuca meni je bilo nekako lakse biti sa seljakom iz Bakica.
Pa i Bakir je iz te generacije, a njemu svaka čast što je bio u "trezoru".
Ovo su oni koji su bilni lojalni vladajucim.
Kaži nam Bakire koliko su uzimali para po akciji !!!! Dok su ostali vojnici ginuli niza šta!!!
"Stvarali ste cudo bosanskog otpora dok sam ja camio u trezoru. Hvala vam borci, da ne bi vas ja sada ne bi bio ovdje i imao ovoliko"
Pa gdje su našli trezoraša, podrumaša i kriminalca da im drži govor!? 😂😂😂😂😂😂
A niko ne priča za bježaniju kad je bila značajna borba na Igmanu : Razbježali se Labudovi,Beretke,nekakve Handžar divizije,Zukina .itd ostali samo na Igmanu Seferova ekipa i 4 Viteška Motorizovana Brigada iz Hrasnice ...Da bi danas na Igmanu svakog avgusta slavili pobjedu ljudi koji su razgulili i prisvojili u političke svrhe a pravi borci koji su se borili prsa u prsa ni ne dolaze na obilježavanja niti ih iko spominje iako se zna ko su.
@tarantino…zna se ko je samo ostao kad je sve padalo. Na Proskoku 182 viteska samo u jednom danu izgubila 60 boraca ali cetaaalji nisu mogli proci.
Ovo je tzv "ložač uglja".
Ja volim bakira gledat ujutro dok sereemm.
Labude, kad rata ne bude ⚜️
E labude labude, i tebe su pustili da pricas. Bas ne možeš vise vidjeti borca da nesto progovori o onome sto se dešavalo. Jad i čemer od udruženja, zsto i nema oni koji su ratovali ma ovakvim obiljezavanjima.
Kakve ovaj ima veze sa njima, kakve on ima veze sa bilo sčim?!
33 hrvata Grabovice a za još 19 se još traga a samo dvojica osuđeni a Sefer šeta slobodan.