Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti nisi zainteresovan za rodeni narod da ti ostane,a ne za druge.
Treba razdvojiti Hrvate od kamenjarskih Srba, laznih Hrvata. Jedini lijek za kamenjarske Srbe, lazne Hrvate je Zeljko Komsic. Za Komsica je glasao veliki broj Hrvata na zadnjim izborima. I opet ce 2022. A svi Hrvati, koji hoce ziviti i graditi ovu drzavu su dobrodosli.
Ide Beg Bakir u predsjeništvo zajedno sa Komsicem 2023,jedva čekam
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bakir toliko brine o Hrvatima u BiH, da im je nametnuo podobnog, poštenog Hrvata, Sejdu Bajramovića za njihovog prestavnika u Predsjeništvu BiH.
Zašto onda tjerate Hrvate iz FBiH i iz javnih poduzeća? 1992 ste znali bježati u Hrvatsku....!!! Zašto niste bježali u Srbiju???
Lažeš.. Jesi li ti neka specijalna služba hrvatska sta li? Očigledno laži iznosiš sa namjerom. Neće vam ništa uspjeti da znate. Jedino mutavi Bakir bas može prodati na vasu korist
ko tebe sta pita majmune, neces ti nikoga tjerati, ako ti nije potaman seli braci
Ne brini, neće ovde za 10 godina biti skoro niko
Sutra da stane korona, i jos ukinu vize za bosnu 90% ljudi svih nacionalnosti bi razgulili odavde
Kad sam bio mali i sa babom smo išli u Posavinu kod tetkih, nije mi bilo tad jasno odakle tetke u Posavini? Niti sam puno pitao niti su mi govorili, tek poslije kad sam odrastao saznao sam da su se udale za vrijeme drugog svjetskog rata kad su bile u muhadžerlucima u Psavini. U to doba Posavina je bila duboka pozadina i žene i djeca su našle spas od četaljske kame sa područja gornjeg a i dornjeg Podrinja.
Slijece godine ako Bog da 200 000 cemo zaposliti, onih sto nam se omaklo o’sli za Njemacku.
Nemojte nas vi branit matereti ni ti,a i njonjo ista bagra.!!!
Samo gledaj gdje su usmjerene strelice dušmana i licemjera i izdajnika i znaj da je to najbolje što imaš. A sad lupajte minuse, jer osim pljuvanja, ništa nama niste donijeli novo. Dao sam glas za promjene, protiv SDA, a od sada, nikad neću glasati za nekog drugog mimo SDA
"Mene čudi da je gospodin Kurjak, čovjek takvog digniteta, sebi dopustio da izjavi takve neistine", zaključio je Izetbegović. Ima li ovaj covjek ijednog iskrenog prijatelja da mu savjetuje da je za njegovo dobro da se sto prije sam povuce?
organizovanje Sabora "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne".....ponovo se pokušava oživiti herceg-bosna,iako je ukinuta kao zločinačka paradržavna tvorevina....odakle odjednom neko sebi daje za pravo organizovati ovaj sabor i ponovo izabrati-novo rukovodstvo...BIH parlament,ne smije na ovo ostati slijep,treba tražiti objašnjenje od HDZ-a i tražiti odgovornost........ OBAVEZNO UKINUTI OVAJ SABOR
Uvijek će biti Hrvata u BiH. Kao i danas, idealna je situacija kad se, pred izbore, sastane lokalni ogranak SDA i uz njih prislonjenih priljepuša i demokratski odluči tko će u ovom ciklusu biti proglašen Hrvatom i kao takav biti izabran. Oni, koji kao jedini izvorni baštinici zemlje i države stalno zanovijetaju da bi htjeli birati i biti birani, i tako su samo smetnja naprednim demokratskim snagama.
Bake gospodin! 💚
Vidjet ces na izborima kako si grohno ...
Sreca pa ti vise niko ne vjeruje...
Samo da se Bake makne sa Čovićem i Doodm. Nije toliko zbog nacionalizma koliko zbog kriminalaca iz tih stranaka.
Jel se kupaju oni?