Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače je Bentley tradicionalno crnogorsko narodno auto...
poklanjam joj svog dragstera. 😁
OKREĆEŠ LI SE ALJO U GROBU? E JESI NAS SA SINČINOM I SNAJKOM USREĆIO DABOBDA SE GORE NAŠLI PA SVE UZ TEBE ONI BILI. KOJA OTPAD. E RUKA MU SE OSUŠILA KO IKAD GLASA ZA SDA I OVE LOPOVE
jesu ti i kucni aparati kuci Drager, jos se pored svega zajebaje sa bentleyom hahahhaha, kakva sprdnja
Inshallah te allah bila spojena na malina respirator
Njen glc coupe bio izlozen ispred doma armije sa promotivnom cijenom od 125.000 KM. Zato glasajte za SDA da seka sebi i Bentley kupi.
Koja farsa od suđenja...Još samo da pozovu Sekinu frizerku i komšije na svjedočenje, jer ih je ona prozvala = :-)
Vozila bi ti Bentli da su nam ceste dobre ali ne mozeeee ne ide po ovoj pizdariji
Draga Sebija ovo nisu respiratori sto ste narucili to su kleme za preklemavanje da upali kad vec poredis sa autima....nisu dakle akumulatori koji pale nego kleme za preklemavanje i drzi vodu dok majstori odu.
Ne mogu ga voziti jer će ovaj glupi narod odmah reći kako sam ohola i bahata, tako da sam primorana da se vozam u mercedesu.
Koza i bentley film za Oskara
nihad ceri nemoguc
Nije Novalic trazio respiratore , respiratori su trazili Novalica .
Naša Elena!
haha.. jest kad se najede mantija sa bijelim lukom najljepse je sjest u Bentley...samo jedno prosjecno auto u selima oko Podgorice..
Vozali te u ludjackoj kosulji u koju su te odavno trebali obuci ludjakinjo bolesna i notorni lazovu!!!
Uzjaši konja riđana.
Ova je luda majke mi... Ova luda kujja nam kroji sudbinu zadnjih 20 godina.. Od kako je babo Alija preselio.. 🤣