Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi dragi, kako su samo ovi Srbi štur i sirov narod. Oni umjesto da se peru od genocida koji je učinjen Miloševićevim režimom, oni se sve više priljubljuju uz Miloševićev genocidni režim. Sudi se jednom ubilačkom vremenu koje je iza nas i koje bi uz adekvatnu presudu dovelo do pomirenja. Kako glupani ne mogu da shvate da se sudi ubilačkom, prošlom režimu krvnika? Znači li to da se oni svi još nalaze u tom vremenu genocida?
MI SRBI TREBAMO KAO NEMCI POSLE WW2 PRIZNATI DA SMO POČINILI NAJGNUSNIJE ZLOČINE.
@Dragoslav123 Nijemci su u prosjeku inteligentan narod koji je onomad totalno poražen te su samo zbog tih okolnosti mogli izgraditi svijest samokritike. Kod Srba to nažalost nije bio slučaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
hahahahahahaha ja ne mogu vise da vjerujem majke mi :) njih trojica ne znaju ko ima nadleznost i odgovornost ili bilo sta a kamoli neko drugi :) kod nas izgleda evo vec 20 godina niko nije nadlezan ni za sta :) hahahhahahahahahahah joj lakrdije od zemlje, majke mi jedva cekam da odem da vas ne slusam vise, jos samo mjesece dana i vi ste zauvijek moja proslost, debili retardirani, drzavo retardirana, narode retardirani.
Najpametniju stvar ćeš uraditi. Nadam se da ću ti se uskoro pridružiti.
samo srbin spašava jedinstvenu i cjelovitu bih,bošnjaci stavraju paralelne strukture i dovode u pitanje opstanak bih za koju je dosta bošnjaka dalo svoj život,stop bošnjačkoj secesionističkoj politica,živela jedinstvena dejtonska bih,sa ravnopravna naroda,stop bošnjačkoj hegemoniji i nkaradnoj politici porodice izetbegović koja preti da uništi pošteni bošnjački narod.
ljekovi ne pomazu? a da probamo elektrosokove, elektroprivreda daje posebne popuste
...a ti si za sve ovlašten....sine bakire ....magare moje malo....
..."ustavobranitelj" posto ustavokršitelj. prajsles.
Kako su bošnjaci naivni,ne vide bakirovu perfidnu politiku,da je odustao od cjelovite bosne,želi bošnjačku bih u kojoj će suvereno vladati,a rs i hercegovina će biti samostalne,mada je to i možda najbolje rešenje,ovako svi jeden druge blokiraju,mrze,sve mi liči kao brak na silu,možda razvod dnese bolje svima,bošnjaci bi najbolje prošli imaju sarajevo,zenicu,tuzlu a srbi istok bez naroda,svi odoše u srbiju,hercegovina minorna i bez privrednog značaja.
@MinoDerlin Kako matična država,srbi hrvati neće reviziju,a bošnjaci hoće i njihova se važi,dje je tu suživot i multi kulti.
@MinoDerlin U tome je stvar nemoguće je suživot sa komšijama koji su klali i palli,zato vi ili oni,ovo je patnja jedni drugi blokirate,mrzite,jedan ograničen rat bi sve rešio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istina o ratu i agresiji na našu lijpu BiH je potrebna kao čovjeku vid i sluh.Istine se boje kriminalci,agresori,lopovi a najviše LAŽOVI jer sa istinom laži padaju u vodu pa tako i njihove teorije o nebeskom i pravednom narodu.
Licemerni Bošnjaci,gde vam je hrabrost,pobili i mučili vas,gde vam je želja za osvetom,nema više jna da pomaže srbima,srbija ne sme se mešati u sukob,ima vas najviše,imate oružje,vratite oteto,kakav bre multi kulti sa onim koj su vas klali ubijali,ili vi ili on,ovako se smao mučite,idite do kraja,il pukovnici il pokojnici.
Koji licemjer. Znači Ivanić nema pravo da napiše pismo Haškom Tribunalu bez odluke predsjedništva, ali zato Bakir može bez odluke predsjedništva ili parlamenta podnijeti reviziju tužbe. Je li to revizija tužbe Bogom dato pravo, za koje ne treba ni parlament ni predsjedništvo? Dovoljno je da se Bakiru digne da tuži.
Eeee..al vam Alijin Mali trpa. Jbte , skoro da vas zalim. Dok vi uzagrenih ociju pratite sta vam servira , u Stocu vam se uvaljuje jos kite . Znaci , redaljka ...Malo Hrvati , pa malo Srbi.. haha
aj glupane idi nos obriši pa na spavanje.
Samo seri i insceniraj jos neki problem polupismenim kretenima .Valja paznju skrenuti sa stvarnih problema,prevara i pljacki u reziji Tebe i tvojih SDA ahbaba.Sjeme vam se zatrlo.
Sad se vidi kako El Bake zna pogoditi zicu narodu.Samo za dva dana svi ga vole,a prije dva dana je imao sudbinu Causesku porodice aferm gazija..tako se hjeba sve do jaja..nije ni cudo sto vladaju dvadeset i kusur godina.
Jok ti imas, tebi su sankcije kao sto vidim .
Bakir : Bosna i Hercegovina to sam ja i noko vise
e tesko vama kad vam je bakir predsjedavajuci, lik samo nekakve glupe izjave bez ikakvog plana i programa, nista konkretno, zato druga dva papka rade sta hoce
Ravnopravnost, federalizam i promjena izbornog zakona se neće gurnuti u drugi plan talasanjem revizijom tužbe.
koji kreteni vode ovu jadnu zemlju, ne zna se koji je gori, a krmad grokce za svojim veprom, ovce bleje za svojim ovnom, eeee Bosno, na jadne si grane pala!