Komentari (763)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog tvog Islama ja kao Musliman napustam ovu drzagu da zaradim koru Hljeba odvajam se od svoje porodice. Ne znam "veliki vjernice" kako ces na onom svijetu opravdati suzu svake majke koja se odvojila od svoga dijeteta. Ogadio si mi drzavu i vjeru "veliki muslimanu" NIKAD TI HALALITI NECU sto si me otjerao i mene i moje vrsnjake svojom morupcijom
ima da nam hurme i tespihe posalju ....Amerikanci su skenjali chhetnike oko Sarajeva i mir je potpisan u Dejtonu a ne u Istanbulu...Iranu svaka cast ...al ostalo nabijem na quuurac pogotovo Turke
Popisam ti se ja na pamet. Ja sam zavrsio medicinu i masa raja moje isti i svi su otisli vani jer nece da trpe doslovne seljacine oko sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Crni Bakire, koja ti je ovo po redu izjava kojom sahranjujes BiH!! Pa ljudi moji, moras bas biti neinteligentan da sada das jednu ovakvu izjavu kojom samo potvrdjujes da EU strahuje od takvih muslimama kao sto si ti! I da ovom izjavom dajes argumente onima koji su protiv jedinstvene BiH! Ja najozbiljnije mislim da on radi za Srbiju i srpske interese! Ovog covjeka treba pod hitno skloniti iz politike i poslati u neku socijalnu ustanovu!
bakir je dokazani udbas...
Jel' ti Kontaš da dok god se oslanjao na drugog glava ti je u torbi.kel ti Kontaš da EU je ista takva fašisticka i da bi opet mogla dozvoliti pokolje. Jel' ti Kontaš da samo samo sam sebi morala pomoći u odbrani drzave i da je ovo samo prica a kad dode sranje niko nista reci Neve kod ce embargo nama staviti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa majmune tumači ZAŠTO svom narodu ne kažeš: učite, pohađajte visoke škole , budite znanjem konkurentni, i primite se posla, proizvodnje. Dosta je noge pod guzicu, kafa i cigara i lamprdati po cijeli dan.
Neke stvari ne kontam,a pretpostavljam i mnogi drugi,svi protiv Bakira,Dodiga,Čovića i oni opet pobijede….
Šta svašta reče i osta živ ovaj Bakir, alahu dragi!
Kako tebe Babo Nije naucio ono poznato. Uzdaj se Use I u svoje Kljuse. Prosto ali močno. Znamo svi u ovoj zemlji kako to Ide is pomoč od tudjanjina nema tu hljeba.
Sta smo mi muslimani ili bošnjaci ajmo ba referendum da odločimo sta čemo biti. 1. Musliman 2.Bošnjak 3.Bosanac 4.Turski Hrvat 5.Turci 6. Srbi Muhamedanci 7.Necu da odgovorim
Mi smo protektorat. Sve dok Gazi ovom zemljom tudja vojska to Nije prava država!!!
Madzarice su dobre. Ja zivim blizu madžarske i austria ima tu hanuma samo stani. Eniko szia gyurica mwa mwa
500 godina nismo bili ravnopravni a sad kad si donji kmečiš. Mislim daleko od toga da sam kao kršćanin protiv vas ali tebi ništa nevjerujem jer lažeš dok zineš.
Njega vazda mora neko stajat,mozes li jadan ista sam.Jao sto si mi i ti dopizdio sta je ovo vise pocet cu zuti tisak od tuge citat
Njega vazda mora neko stajat,mozes li jadan ista sam.Jao sto si mi i ti dopizdio sta je ovo vise pocet cu zuti tisak od tuge citat
Bakire, u čijem ti interesu radiš? Dodikovom, Orbanovom? Ovom izjavom samo njima pomažeš, a nam odmažeš. Ponudi NATO i americi da im budemo odani saveznici kao albanci. Drugih partnera objektivno nemamo.
Srbija kao i sve balkanske zemlje pati od kompleksa dominacije. Bošnjaci to rade ostala dva naroda u BiH, sva 2 naroda u BiH to rade manjinama, srbi iz srbije to rade srbima iz RS, slovenci to rade ostalim narodima ovog regiona. Kao drugo, trenutno svijetom ne vladaju struje ujedinjenja nego nacionalizma i secesije, a to se osjeti i kod nas. Ovo dodatno otežava trgovinu u regionu.
ja kao musliman prisiljen da se odselim u njemacku zbog tvojih lopovluka i uhljeba. sve si u nepotizam uvio i trebas da se stidis kakva ti je drzava i sta (ne)radis narodu.
OVO JE SAMO JEDNA OD KOORDINIRANIH AKCIJA NACIONALISTICKE I KRIMINALNE TROJKE: MILE - BAKIR - COVKE ILI DRUGIM RIJECIMA SNSD - SDA - HDZ. Bagra cini sve u dogovoru da bi se odrzali na vlasti. Ovaj intervju je samo zamagljivanje Miletovih akcija zadnjih dana, kao i nadolijevanje ulja na trenutnu usijanu politicku situaciju. Bakire za malo ti bilo.
Bakire, najprijateljskije i ljudski te molimo da stajes vise pred mikrofone i kamere u moje ime i u ime mog naroda. Ukloni se zajedno sa Miletom i Covketom. Kriminalci jedni dosta vas je vise, dajte zraka ovom napacenom narodu da dahnu plucima. Odbijamo da i dalje budemo vasi robovi, sluge, vasi glasaci, vase topovsko meso. FUJ bagro nacionalisticka, korumpirana i kriminalna.
da NE stajes pred kamere i mikrofone
Tako je ovi licemjeri evropski amiju nam se u lice prave krize