Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOOOOO BAKE YEBO TI SLIKU SVOJU
ZLATNE KASIKE ?
STO BI SE REKLO MASALA JARANE MOJ
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovako izgleda baketovo zaposljavanje: 2000 izbrisao sa zavoda 4000 otislo iz bih.... i kazu tesko zaposliti, vidite kako je to bake profesionalno odradio za godinu dana
Šta si rado Bakireeeee, zadnjih 20 godina, Bakireeee . . . krao si od poštenih radnika Bakireeeee . . . krao si od ratnih invalida Bakireeeee . . . od djece šehida si krao, Bakireeeeeeeeeee . . . SJEME TI SE ZATRLO !!!
Još samo 94 000 i to je to...
jos malo i 100 000
Ovaj Čita Vučićevu literaturu. Da od 6000 zapošljenih više 5500 su uhljebljeni u državnim jaslama. Žuti, ne mudruj, ne luduj!
Nije tačno ni ovo što govori na linku ispod moze se vidjeti stvarna statistika nezaposleni... http://fzzz.ba/statistika-graf/statistika-graf?kanton=k%29+Ukupno&izvjestaj=v01&godina_od=2014&godina_do=2014&prikazi=Prika%C5%BEi+statistiku
100.000 radnih mjesta = 6000 zaposlenih Sta reci?
SVE VAM JEBEM POLITICKO, ZNAM DA STE SKINULI SA BIROA SVE KOJI IMAJU BILO KAKVO PRIMANJE VECE OD 80 KM MJESECNO, ZNAM DA STE PROCESLJALI I ONE KOJI SU KASNILI PAR DANA I STUDENTE KOJI SU SE VODILI NA BIROU, JOS MNOGO TOGA STE RADILI DA STO VISE SKINETE SA BIROA PO RAZNIM OSNOVAMA SAMO DA BI TU LAZNU STATISTIKU BIROA ISKORISTILI ZA POLITICKE POENE.
đe se treba prijavit?
6000 od 100000 pa za jedno 15-20godina ako bude sve idealno mozda i zaposli tih 100000 ali u ku*cu
Bakir je doživio katarzu,sad je pravi,pravcati Minhauzen lažov svih lažova,lažac
Šeik počinje da gradi hotel na Kopaoniku Gradnja hotela šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana na Kopaoniku počeće za nekoliko dana, saznaje „Blic“. Otvaranje ovog luksuznog kompleksa planirano je na jesen 2017. godine. Read more at http://scradar.com/ekonomija-vesti/seik-pocinje-da-gradi-hotel-na-kopaoniku/#Z4Rbf40m5pRy4oEI.99
Ako nisi na birou, znaci zaposlen si??? Nemam vise niti jednog rodjaka ni rodicu u BiH. Jedni u Italiji a drugi u Njemackoj??? A ja na birou Bakire. Sa fakultetskom diplomom. Nemoj molim te.
od 96g. mi imamo blagi porast i stabilizacije-čista izmišljotina,ovaj ridjobradi stvarno voza tupavce koji su mu dali povjerenje
6000? Pa toliko samo u Maglaju ima zaposlenih. To je pola grada Bakireeeee! To je 94.000 manje od onoga što si obećao Bakireeeeee. BAKIREEEEEEEE!
Kratko-jasno : M A R Š !!!